Apu

Laulaja Krista Siegfrids: "Isäni kuoli, kun olin 15 – pelkään kuollakseni, että sairastun vakavasti"

Laulaja Krista Siegfrids: "Isäni kuoli, kun olin 15 – pelkään kuollakseni, että sairastun vakavasti"
Tanssii tähtien kanssa -ohjelman finalisti Krista Siegfrids menetti isänsä nuorena. "Pelkään kuollakseni, että sairastun vakavasti. Äitini sairastui akuuttiin leukemiaan, mutta onneksi hän ­selvisi pitkän taistelun jälkeen ja voi hyvin. Toivon, että perheeni pysyy terveenä." Näin Krista Siegfrids jatkaa lauseita.
Julkaistu: 4.12.2021

Liikutun yleensä kyyneliin, kun katselen lastani. Aika tuntuu menevän niin nopeasti. Katselin juuri äsken hänestä viikon vanhana otettua valokuvaa ja tuntui pakahduttavalta ajatella, miten nopeasti hän kasvaa.

Lapsuuteni sitkein haave oli, että minusta tulisi artisti. Olen aina rakastanut laulamista ja minulla on ollut aina valtava palo päästä esiintymään. Nautin siitä, että näen ihmisten viihtyvän.

Minuun jäi pysyvät jäljet, kun isäni kuoli. Olin 15-vuotias ja isäni vasta 51 vuotta hänen saadessaan sydänkohtauksen. Olen oppinut elämään surun kanssa, mutta minulla on häntä edelleen kova ikävä.

Viimeksi nauroin makeasti, kun olin tanssitreeneissä. Siellä syntyy monia koomisia hetkiä. Itselleen on pakko osata nauraa, eikä itseään pidä ottaa liian vakavasti.

"Meillä on vajaan vuoden ikäinen tyttövauva, eikä meillä nukuta aina niin hyvin."

Pyydän anteeksi, että saan treeneissä välillä kikatuskohtauksia, Harjoittelusta ei meinaa tulla mitään. Se johtuu väsymyksestä. Meillä on vajaan vuoden ikäinen tyttövauva, eikä meillä nukuta aina niin hyvin.

Teini-iässä ihailin erityisesti Spice Girlsiä ja Britney Spearsia. Olisin halunnut elää heidän elämäänsä. Ajattelen eläväni unelmaelämääni.

Hermoni menevät, kun en onnistu heti asioissa. En ole kovin kärsivällinen, ja haluaisin osata kaiken saman tien. Onneksi olen fighting spirit, enkä luovuta herkästi.

Jos olisin mies, olisin herrasmies. Niin kuin kaikkien miesten pitäisi olla.

"Ystäväni ihmettelevät, miten voin jaksaa duuniani."

Viimeksi rakastuin mieheeni Like I've never been in love before. Se oli maailman paras kokemus. En ollut kokenut mitään ­vastaavaa.

Ystäväni ihmettelevät, miten voin jaksaa duuniani. He sanovat minulle aika usein, että tiedätkö, Krista, en ­haluaisi vaihtaa paikkaa kanssasi. He ovat katsoneet meininkiäni ja ovat huomanneet, ettei elämäni ole niin hauskaa ja hohdokasta kuin voisi kuvitella.

Jos saisin lahjaksi miljoona euroa, ostaisin saman tien ihanan talon Amsterdamista, jonne perheemme ja ­ystävämme mahtuisivat kyläilemään.

Homoseksuaaleille haluan sanoa, että jokaisella on oikeus olla oma itsensä ja tulla rakastetuksi sellaisenaan. Sellaisen viestin haluan sanoa kaikille.

"Rakastan ­kielten puhumista, viimeksi olen opiskellut hollantia. Kun minulla on tulevaisuudessa taas enemmän aikaa, aioin opetella espanjan kielen."

Aion vielä opetella useamman eri kielen. Rakastan ­kielten puhumista, viimeksi olen opiskellut hollantia. Kun minulla on tulevaisuudessa taas enemmän aikaa, aioin opetella espanjan kielen.

Pelkään kuollakseni, että sairastun vakavasti. Äitini sairastui akuuttiin leukemiaan, mutta onneksi hän ­selvisi pitkän taistelun jälkeen ja voi hyvin. Toivon, että perheeni pysyy terveenä.

Yrityksistäni huolimatta en ole­­ ­vieläkään hyvä kokki. Olen itse asiassa tosi surkea keittiössä. Kun tapasin nykyisen mieheni, halusin tehdä vaikutuksen ja ­valmistaa hänelle avokadopastaa. En ­jaksanut kuitenkaan lukea reseptiä, ja ­ruoasta tuli niin suolaista, ettei sitä voinut syödä. Mieheni sanoi, että sori Krista, voitaisiinko tilata jotain?

Kommentoi »