Kummeli parhaillaan uuden tv-sarjan kuvauksissa, mukana myös Ilkka Heiskanen ja Elsa Saisio
Kulttuuri
Kummeli parhaillaan uuden tv-sarjan kuvauksissa, mukana myös Ilkka Heiskanen ja Elsa Saisio
Kummelin ystävien pitkä odotus palkitaan - uuden 10-osaisen tv-sarjan kuvauksia tehdään tällä viikolla täyttä häkää. Heikki Silvennoisen ja Heikki Vihisen käsikirjoittama Parmas ja Kontio -sarja sijoittuu Valkeakosken poliisiasemalle.
Julkaistu 24.1.2018
Apu

Vuosien odotuksen jälkeen Kummeli on jälleen täällä! 1990-luvun suosituin ysäriviihteen porukka ei ole esiintynyt yhdessä sitten vuonna 2014 ilmestyneen Kummeli V -elokuvan. 

Parmas ja Kontio -sarjan tuottaa Solar, ja sen ohjaa Aleksi Mäkelä. Mukana on liuta muitakin näyttelijöitä kuin Kummelin nelikko, muun muassa juuri Kaikki oikein -elokuvasta hienot arvostelut saanut Elsa Saisio ja Hämeenlinnan kaupunginteatteriin piakkoin kahta isoa roolia tekevä Ilkka Heiskanen.

Poliisiaseman keskeiset hahmot ovat Parmas ja Kontio. Elsa Saisio on Parmas, Kontio puolestaan Heikki Silvennoinen.

Entä Ilkka Heiskanen?

- Näyttelen sarjassa polkupyöräkorjaaja Jouko Sumeliusta.Hän on tweedasussa viihtyvä naturisti, joka tykkää tuulettaa itseään, Ilkka Heiskanen paljastaa roolistaan.

Koska kysessä on draamakomedia, ja sen käsikirjoittajina ovat Heikit Silvennoinen ja Vihinen, luvassa ei ole ihan tavanomaista menoa poliisiasemalla. He lupaavat pikkukaupungin poliisilaitokselle absurdeja ja yllättäviä tapahtumia. 

- Sarja nähdään loppukeväästä Ruudussa kuten aika monet sarjat nykyisin. Ensin siis näille maksukanaville ja sitten vasta tv-kanavalle. Eli antaa torvien soida, on ollut taas hienoa tehdä töitä näiden jätkien kanssa - ovat loistojannuja kaikki, Ilkka Heiskanen hehkuttaa.

Teksti Liisa Talvitie

Lue myös:

Kommentoi »