Krista Siegfrids satsaa uraansa: "Häiden ja lasten aika ei ole vielä"
Puheenaiheet
Krista Siegfrids satsaa uraansa: "Häiden ja lasten aika ei ole vielä"
Krista Siegfrids juontaa Uuden Musiikin Kilpailun ja teki sopimuksen ruotsalaisen levy-yhtiön kanssa. Laulaja on pitänyt yhtä avopuolisonsa kanssa yli kymmenen vuotta, mutta naimisiin ei ole kiire. - Etenemme näissä jutuissa omassa tahdissa.
Julkaistu 23.11.2016
Apu

Krista Siegfrids edusti vuonna 2013 Suomea Euroviisuissa Marry me –kappaleella. Viime vuonna hän juonsi Uuden Musiikin Kilpailun yhdessä Roope Salmisen kanssa. Tänä vuonna nainen juontaa lähetyksen yksin.

Kymmenen Suomen euroviisuedustajan paikasta kilpailevaa artistia ja bändiä julkistettiin tänään. Krista lupailee finaali-iltaan kristamaista spektaakkelia, jossa ei näyttävissä asuissa säästellä.

- Olen juontajana mukavuusalueen ulkopuolella. Rakastan UMK:ta  ja Euroviisuja, joten siksikin halusin taas mukaan.

Krista on julkaissut tähän asti musiikkia englanniksi. Tulevaisuudessa laulajaa kuullaan myös tämän äidinkielellä ruotsiksi. Krista solmi syksyllä sopimuksen ruotsalaisen levy-yhtiön kanssa.

Hän tekee tällä hetkellä kahta albumia yhtä aikaa: englanninkielistä  Suomen markkinoille ja ruotsinkielistä Ruotsiin.

- Tykkään hirveästi molemmista kielistä. Onneksi olen saanut aikaa tehdä materiaalia, mitään keskeneräistä ei tarvitse julkaista.

Viime vuonna kolmekymmentä täyttänyt Siegfrids on elänyt yli kymmenen vuotta parisuhteessa avopuolisonsa Janne Grönroosin kanssa. Pari kihlautui vuonna 2014. Joko on häiden aika?

- On ollut vaan niin paljon hommia, että emme ole ehtineet. Etenemme näissä jutuissa omassa tahdissa. Meillä kesti kymmenen vuotta selvitä kihloihinkin. Lapset kuuluvat suunnitelmiin, mutta vasta tulevaisuudessa. Nyt on liian paljon kivoja työprojekteja.

Uuden Musiikin Kilpailu 28.1 TV2. Kappaleet ja esittäjät esitellään UMK esikatselussa uudenvuodenaattona.

Kommentoi »