Apu

Krista Kosonen kuvasi koko kesän Italiassa koronan ehdoilla: ”Siitä on tullut rutiini – peset hampaat, juot kahvin ja tikku nenään”

Krista Kosonen kuvasi koko kesän Italiassa koronan ehdoilla: ”Siitä on tullut rutiini – peset hampaat, juot kahvin ja tikku nenään”
Jussi-gaalassa Krista Kosonen kertoi kesästään Italiassa. Iina Kuustonen on harjoitellut ilma-akrobatiaa uutta projektiaan varten, korkeanpaikankammosta huolimatta. Laura Birn sanoo olleensa korona-aikana onnekas, vaikka on joutunut seuraamaan läheltä hätää ja ahdistusta.
Julkaistu: 19.9.2021

Krista Kosonen kuvasi koko kesän Italiassa kahdeksanosaista Swarm-sarjaa.

– Se oli suuri tuotanto ja sain hyvän roolin. Italiassa oli ihanaa, vaikka työ onkin samaa tosin eri kielellä, englanniksi näytellyt Kosonen kuvaili.

Italiaa Kosonen ei oleskelunsa aikana opetellut.

– Sen verran mitä tytärkin, eli molto bene ja grazie mille.

Italian koronatilanne on ollut jo hetken parempi ja työryhmän turvallisuudesta huolehtivat joka päivä tehdyt koronatestit.

– Siitä on jo tullut päivittäinen rutiini: peset hampaat, juot kahvin ja tikku nenään.

Aikaisemmin Kosonen kuvasi Norjassa Beforeigners-sarjan uutta kautta ja mukana oli jälleen jälkikasvu.

– Tytär on maailmankansalainen, joka sopeutuu minne vaan. Hän katselee maailmaa uteliain silmin.

Iina Kuustonen opetteli ilma-akrobatiaa

Iina Kuustonen tähdittää uutta Syke-elokuvaa, jota odotetaan pian teattereihin. Lisäksi hän teki tiukan kuntokuurin Punttikomedia-elokuvaa varten.

– Nyt on ollut ihanaa elää normaalia elämää eikä kukaan mittaa, kuinka paljon lorotan aamukahviin maitoa.

Uusi projektikin on jo tekeillä.

– Opettelin sitä varten ilma-akrobatiaa. Olen treenannut sitä kerran aikaisemminkin, vaikka minulla on korkeanpaikankammo. Toisaalta pyysin jostain syystä itse, että saisin tehdä akrobatiakohtaukset. On tosi hienoa saada oppia uusia juttuja. Se tuo rooleihin lisäsyvyyttä, mutta myös omaankin elämään. Tekee aivoille hyvää haastaa niitä ja opiskella. Maailma on täynnä asioita mitä haluaisin oppia ja siksi mulla on aina jokin uusi kurssi tai laji kesken.

Laura Birn: Teattereiden sulkeminen ahdisti

Laura Birn tähdittää parin viikon päästä Apple TV:lle tulevaa Foundation-tv-sarjaa, joka perustuu Isaac Asimovin Säätiö-kirjoihin.

– Se on jännittävää. Teen koko ajan Suomessakin töitä, mutta myös ulkomailla. Se on ihana yhdistelmä.

Koronan aikana Birnillä riitti töitä.

– Olen onnekas, sillä olen voinut kuvata koronan aikana. Olimme välillä kahdeksan kuukauden tauolla, mutta kuvaukset jatkuivat sen jälkeen. Minulla ei ollut hätää, mutta olen seurannut läheltä hätää ja ahdistusta. Se on ahdistanut itseänikin, että teatterit ja elokuvat on nujerrettu kiinni vailla minkäänlaista logiikkaa.

Kommentoi »