Krista Haapalainen haaveilee tyttövauvoista
Puheenaiheet
Krista Haapalainen haaveilee tyttövauvoista
Onnellinen kahden vuoden takainen perintöprinsessa Krista Haapalainen valmistelee jo häitään.
31.7.2016
 |
Apu

Nykyisin New Yorkissa avoliitossa elävä Krista, 26, on Suomessa viettämässä lomaa ja tapaamassa ystäviään. Hänen kihlattunsa, liikemies Kevin Lanning ehti myös viettää viikon Suomessa rakkaansa kanssa. Viime kesänä Kevin kosi Kristaa romanttisesti soutuveneessä Kristan perheen kesänviettopaikalla Orivedellä.

Pariskunta puuhaa jo loisteliaita häitään ensi toukokuussa.

- Häät pidetään Long Islandin saarella kotikaupungissamme New Yorkissa. Niihin kerätään budjettia pikkuhiljaa ja koossa on jo yli 40 000 dollaria.

Joten jenkkityyliin häistä on tulossa isot ja ylelliset hääpaikaksi vuokratussa kartanossa. Krista toivoo juhlasta useamman päivän juhlaa. Luvassa on huimat polttarit ja ystäväjuhlat myös kotimaassa.

Hääpuku löytyi kotoisasti Suomesta ja se vaatii enää pieniä fiksauksia, jotta saa Krista siitä täysin omannäköisensä.

Tradenomiksi valmistunut ja New Yorkissa liikealalla työskentelevä Krista säteilee onnea.

- Kun tapasin Kevinin, tiesin että se on siinä.

- Kevin on opettanut minulle toisen huomioimista. Itsekeskeisyyden sijasta ajattelen enemmän, että me, eikä vain minä. Kevin on opettanut, että riidoista on sovittava ennen nukkumaanmenoa ja ihan oikeasti, eikä vaan varastoiden katkeruuksia mielen pohjille. Kaikki puhutaan auki saman tien.

Perheellekin on tilausta jossakin vaiheessa.

- Haaveilen tyttövauvoista. Kaksi saattaisi olla sopiva lapsiluku.

Kahden vuoden takainen Miss Suomen perintöprinsessa Krista piipahti tapaamassa ystäviä Laukka-korujen kutsuvierasjuhlassa Elegance Kultajousi –liikkeessä Turussa.

Teksti

Marja Nyman

Kommentoi »