Kirjallisuuden sivuvaikutuksia
Kulttuuri
Kirjallisuuden sivuvaikutuksia
Mitä jos löytyisi ihmelääke, joka tekisi kaikkea tätä: Lisäisi älykkyyttä. Vähentäisi stressiä hidastamalla sykettä ja poistamalla lihasjännitystä. Lisäisi aivojen verenkiertoa ja parantaisi aivojen toimintaa sekä muistia. Parantaisi kommunikointikykyä ja sanavarastoa. Lisäisi keskittymiskykyä. Auttaisi hahmottamaan kokonaisuuksia. Veisi transsia muistuttavaan tilaan. Lisäisi empatiaa. Auttaisi ihmisiä lukemaan toisten ajatuksia: parantaisi lasten kykyä ymmärtää toisten aikeita ja sitä, mitä he ajattelevat. Lisäisi tietoa maailmasta
8.12.2014
 |
Image

Mitä jos löytyisi ihmelääke, joka tekisi kaikkea tätä: Lisäisi älykkyyttä. Vähentäisi stressiä hidastamalla sykettä ja poistamalla lihasjännitystä. Lisäisi aivojen verenkiertoa ja parantaisi aivojen toimintaa sekä muistia. Parantaisi kommunikointikykyä ja sanavarastoa. Lisäisi keskittymiskykyä. Auttaisi hahmottamaan kokonaisuuksia. Veisi transsia muistuttavaan tilaan. Lisäisi empatiaa. Auttaisi ihmisiä lukemaan toisten ajatuksia: parantaisi lasten kykyä ymmärtää toisten aikeita ja sitä, mitä he ajattelevat. Lisäisi tietoa maailmasta.

Jos joku lääketehdas voisi patentoida lukemisen, se tehtäisiin varmasti. Kaikki edellä listatut ovat tutkitusti kirjallisuuden aiheuttamia vaikutuksia.

Kommentoi »