Apu

Kasmirin rankka vuosi: ”Nyt tiedän, millaista on olla vähän suositumpi artisti”

Kasmirin rankka vuosi: ”Nyt tiedän, millaista on olla vähän suositumpi artisti”
Laulaja on aloittanut kuntoremontin, jotta jaksaisi paremmin lavalla.
Julkaistu: 3.4.2016

Laulaja-lauluntekijä Kasmir saapui jokin aika sitten Los Angelesista, Kaliforniasta, jossa hän vietti pari kuukautta lomaillen ja musiikkivideota kuvaten. Artisti ei ollut ehtinyt pitää kunnon taukoa töistään sitten viime vuoden, ja kiivas keikkatahti ja julkisuuspyöritys osittain yllättivätkin hänet.

– Ehdin ottaa pitkästä aikaa kunnolla happea ja urheilla paljon, mikä oli aivan mahtavaa. Viime vuosi oli kokonaisuudessaan todella raju, sillä pelkästään kesällä vedimme yli 40 keikkaa. Nyt tiedän minkälainen pyöritys levynjulkaisua seuraa, ja millaista on olla vähän suositumpi artisti. Viime vuonna en vielä tiennyt, Kasmir tuumi.

Seuraavat pari vuotta laulaja aikoo taas takoa tiiviisti töitä. Keikkailun ja musiikinteon lisäksi Kasmir on pannut itsensä kuntokuurille, jotta jaksaisi paremmin lavalla.

– Olen yrittänyt käydä salilla ja parantaa fyysistä kuntoani. Uskon, että viihdyn lavalla vielä entistä paremmin, kun en huohota jokaisen kappaleen jälkeen. Haluan olla paras versio itsestäni myös fanieni vuoksi. 

Aiemmin laulaja on kertonut, että mystiset ääniongelmat ovat kiusanneet häntä, minkä vuoksi keikkailu on ollut tavallista haastavampaa. Alkuvuonnakaan artisti ei ole täysin välttynyt äänen katoamiselta.

– Minun oli tarkoitus jakaa Emma Gaalassakin Vuoden hip hop albumin palkinto, mutta sairastuin juuri sitä ennen akuuttiin kurkunpäätulehdukseen. On älytöntä, miten äänen kanssa tuleekin koko ajan lunta tupaan. Toivottavasti tilanne kohentuu pian, Kasmir toivoi.

Kommentoi »