Apu

Tuore isä Kasmir: ”Ihaninta on, että itse muuttuu hirveän pieneksi – lapsi on niin jumalattoman tärkeä”

Tuore isä Kasmir: ”Ihaninta on, että itse muuttuu hirveän pieneksi – lapsi on niin jumalattoman tärkeä”
Kasmir kertoi isyyden muuttaneen fokusta omasta navasta pois. Aikaisemmin hän määritteli itseään paljon uransa kautta.
Julkaistu: 11.11.2021

Laulaja Kasmir hehkuu tuoreen isän onnea. Hän sai esikoislapsensa kesäkuussa puolisonsa kanssa.

– Lapsi täytti juuri viisi kuukautta. Viime yö oli tosi katkonainen, vaikka yleensä hän nukkuu hyvin. Hän on superihana tyyppi ja kaikki on mennyt tosi hyvin. Olemme puolisoni kanssa aika lunkeja tyyppejä, ehkä sieltä on periytynyt jotain, Kasmir kertoi World Vision: Ilta lapsille -tv-show'n pressissä.

Kasmir epäili naureskellen saaneen vanhemmuudesta väärän kuvan.

– Lapsi kun nukkuu ja syö hyvin, välillä jokeltelee iloisesti.

Isyyden Kasmir kertoi muuttaneen fokusta omasta navasta muualle.

– Vanhemmuus on ihanaa! Isyys on ollut ihan mindblowing. Menee ihan tunteisiin kun alan puhua siitä. Ihaninta on se, että itse muuttuu hirveän pieneksi. Prioriteetit muuttuvat täysin niin, että lapsella on kaikki hyvin, vaikka totta kai myös vanhemmilla pitää olla. Lapsi on niin jumalattoman tärkeä asia, Kasmir myönsi herkistyneenä.

"Musa-ala pyörii niin paljon oman navan ympärillä. Nyt määrittelen itseäni sen mukaan miten hyvin pystyn pitämään huolta lapsestani. Se on paljon terveempää."

Nykyään Kasmir ei anna enää työstressin painaa niin paljon.

– Musa-ala pyörii niin paljon oman navan ympärillä. Rakastan sitä, että lapsen myötä elämä pyöriikin hänen napansa ympärillä. Olen aikaisemmin määritellyt niin paljon itseäni sen mukaan miten urallani menee, paljonko biisejäni kuunnellaan tai keikkoja myydään. Nyt määrittelen itseäni sen mukaan miten hyvin pystyn pitämään huolta lapsestani. Se on paljon terveempää.

Pariskunta muutti kolme vuotta sitten Helsingin keskustasta Espooseen. Sadan metrin päässä naapurissa asuvat artistin vanhemmat, jotka auttavat paria lapsenhoidossa.

- Pihan hoidossa on ollut totuttelua, koska olen asunut suurimman osan aikuiselämästäni kerrostalossa. Omakotitalossa on oman itsensä talkkari. Autolla ei esimerkiksi pääse pihalta pois jos on tullut paljon lunta. Kun muutimme, minulla ei ollut oikeanlaisia välineitä, vaan yritin pärjätä joillain lenkkareilla, Kasmir nauroi.

World Vision: Ilta lapsille Nelosella 11. joulukuuta kello 20

Kommentoi »