Apu

Kari Väänänen: Naisvihaa – perusäijille ottaa koville, että naiset ovat osoittaneet kykynsä

Kari Väänänen: Naisvihaa – perusäijille ottaa koville, että naiset ovat osoittaneet kykynsä
Enpäs ole pitkään aikaan havainnut sellaista naisvihaa kuin nyt on ilmassa, Kari Väänänen kirjoittaa.
Julkaistu: 8.7.2021
Enpäs ole pitkään aikaan havainnut sellaista naisvihaa kuin nyt on ilmassa. Hallituksen naisviisikkoa nimitellään turuilla ja toreilla jos vaikka millä hävyttömillä nimillä ja ilmaisuilla. Punahuuliteeret, huulipunaviisikko, feministilesbot, sukkahousuritarittaret, ristihuulet jne. Nimittelyt ovat lievimmästä päästä. Myös todella härskejä ja ala-arvoisia nimityksiä kuulee perusäijien suusta, niin koville ottaa heille se, että naiset ovat osoittaneet kykynsä hoitaa yhteisiä asioita, vaikeitakin, ja suurella menestyksellä. Äijät valittavat ja ilmaisevat suoraan vihansa naissukupuolta ja näiden toimia kohtaan.
Onko se naisen ylivoimainen seksuaalisuus vai oman impotenssin pelko? Miksi naisille ei anneta heille kuuluvaa osuutta vallasta ja yhteiskunnasta?
Haukkumisen kohteena eivät ole vain korkeassa asemassa olevat naiset, vaan koko naissukupuoli. Puheista kuultaa läpi vuosisatojen aikana kasvatettu asenne miehisestä ylivoimaisuudesta. Hyi hitto! Mehän elämme jo 2000-lukua äijät! Eikö olisi aika luopua piintyneistä asenteista, ja antaa kunnia sille, joka sen ansaitsee ja lopettaa sovinistinen typeryys!
En oikein ymmärrä, miten nykypäivänä on vielä mahdollista, että mies kieltäytyy tunnustamasta naista tasa-arvoiseksi rinnalleen. Mitä miehet pelkäävät naisessa? Onko se naisen ylivoimainen seksuaalisuus vai oman impotenssin pelko? Häh? Miksi naisille ei anneta heille kuuluvaa osuutta vallasta ja yhteiskunnasta?
Prosenttiluvut professuureja myöten kertovat, että miehinen mieli suojelee viimeisiä bunkkereitaan vimmaisesti. Ja jos nainen sattuisi päätymään presidentiksi, osoitetaan miesporukassa mieltä, ministereitä myöten, kuten takavuosina tapahtui. Voi typeryyttä. Voi totista typeryyttä!
Nainen on ollut vuosisatoja miehisen ylemmyydentunnon alistama yhteiskunnan jäsen. Kukkanen typerien miesten puutarhassa, joka on saanut kasvaa ja kukoistaa vain miehen kastelemana ja luvalla.
Toisaalta voisi arvon naisilta pyytää ymmärrystä siinä asiassa, että kaikki miehet eivät automaattisesti ole sikoja, eivätkä juoppoja typeryksiä eivätkä hakkaajia.
Nyt kun ollaan tasa-arvontiellä jo aika pitkällä, ei perillä, on miestä alkanut pelottaa, että hän ei olekaan luomakunnan kruunu, vaan tavallinen äijänketale, joka on voinut pitää ylemmyydentuntonsa vain vaimoaan alistamalla, kuten Archie Bunker.
Toisaalta voisi arvon naisilta pyytää ymmärrystä siinä asiassa, että kaikki miehet eivät automaattisesti ole sikoja, eivätkä juoppoja typeryksiä eivätkä hakkaajia. Meissäkin on ihan hyviä ihmisiä, emmekä me ole syypäitä kaikkeen sontaan mitä maailmassa tapahtuu. Emme me kaikki vihaa naisia!
Suurin osa meistä rakastaa teitä arvon ladyt ja mielellämme haluamme teille tasa-arvon niin täytenä kuin kuuluukin. Älkää siis, please, uhkailko meitä kastroinnilla, kuten netissä saa lukea. Me haluamme olla tasa-arvoisia kanssanne. Toivottavasti nämä naisvihaajat saavat vielä elämältä korvilleen oikein kunnolla.
Ymmärrän hyvin naissukupuolen katkeruuden vuosisataisen sorron jälkeen. On olemassa maita ja kulttuureja, joissa naista sorretaan vieläkin rajusti. Usein se tukeutuu miesten kirjoittamien pyhien tekstien muka luomiin sääntöihin. Miten Jumala voisi muka olla niin idiootti, että määräisi toisen sukupuolen olemaan ylempi toista ja tahtoa rangaistukseksi ruoskittavan sellaisen, joka toteuttaa omaa sukupuoltaan siinä kuin toinenkin?
Väinämöinenkin oli sovinisti, tietäjä iänikuinen, noita, jota ei poltettu roviolla. Minä ällöän naisvihaajia.
22 kommenttia