Apu

Kari Kanala Tanssii tähtien kanssa -kisasta: "Vaimo lupasi viinipullon, jos olen mukana ohjelmassa vielä lokakuussa"

Kari Kanala Tanssii tähtien kanssa -kisasta: "Vaimo lupasi viinipullon, jos olen mukana ohjelmassa vielä lokakuussa"
Tv:stä tuttu pappi Kari Kanala kertoo vaimon tsemppaavan häntä tanssikisassa: – Se on eri asia, mitä viisivuotias poikani sanoo, kun näkee minut parketilla, Kanala nauraa.
Julkaistu: 7.8.2021

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu pappi Kari Kanala joutui kesäkuussa pelottavaan auto-onnettomuuteen. Hän oli matkalla Helsingistä Turkuun, kun auto lähti yhtäkkiä heittelehtimään ja vetämään oikealle kovassa vauhdissa. Matka päättyi törmäykseen kaiteen kanssa.

– Selvisin ilman isompia vammoja, vähän aikaa oli nilkka kipeä, kun painoin jarrua niin kovasti. Ensimmäisiä ajatuksiani oli, että onneksi ei käynyt pahemmin, jotta voin tanssia! Joka päivä on armoa täynnä ja sen jälkeen varsinkin.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa mukana oleva Kanala säikähti tilanteessa ja hänen mieleensä tuli 20 vuoden takaiset läheltäpiti-tilanteet maailmanympärireissulta.

– Tajusin, että niistä syntyi traumapohjaa. Kun olen puhunut tapahtuneista avoimesti, ei tarvitse enää selittää miksei minulla enää ole rättikattokuplaa.

Kanalaa ohjelmassa opettaa Claudia Ketonen.

– Olen yrittänyt kerran aikaisemmin tanssia, vaimoni oli tällaisella tanssii pappien kanssa -kurssilla, hänhän on myös pappi. Heikkona hetkenä lupauduin mukaan ja huomasin, että se ei ollut minun juttuni. Mutta nyt olen ajatellut, että on! Lisäksi nyt minulla on opettaja, joka laittaa minut koville mutta myös näkee kuka olen. Tuntuu hyvältä tulla kohdatuksi omana itsenään.

Tukea Kanala saa vaimoltaan.

– Hän lupasi viinipullon jos olen mukana ohjelmassa vielä lokakuussa. Hän tsemppaa ja on ylpeä siitä, että olen kisassa. Se on eri asia mitä viisivuotias poikani sanoo, kun näkee minut parketilla, Kanala nauroi.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla

1 kommentti