Kalle Palander avioliitostaan: ”Emme ole ainakaan vielä eroamassa”
Puheenaiheet
Kalle Palander avioliitostaan: ”Emme ole ainakaan vielä eroamassa”
Espanjassa perheineen asuva ex-alppihiihtäjä ei kaipaa takaisin Suomeen.
Julkaistu 7.1.2016
Apu

Ex-alppihiihtäjä Kalle Palander on yksi kiekkolegenda Teemu Selänteen urheilijavieraista keväällä alkavassa Supertähdet-ohjelmassa. Sarjassa kuusi entistä huippu-urheilijaa jakaa toisilleen tarinoita uriensa varrelta ja raottaa katsojille myös henkilökohtaisempia puoliaan.

Kalle odottaakin ohjelmalta nimenomaan syvällisiä keskusteluja muiden urheilijatähtien kanssa.

– Uskon, että toisen urheilijan kanssa keskustelu etenee paljon syvemmälle tasolle kuin kenenkään muun kanssa. Lisäksi asioista on paljon helpompi jutella suoraan, kun ei enää kilpaile. Suomalaisen aktiiviurheilijan pitää olla aivan hel***in nöyrä – mikä on mielestäni sääli.

– Tiedän esimerkiksi, millainen Jarkko Nieminen on kulissien takana. Hänestä ei ole välittynyt mediaan ollenkaan oikeanlaista kuvaa, Kalle tuumasi.

Kalle suostuikin sarjaan ilomielin, kun kutsu kuvauksiin kävi. Hän unohti kuitenkin kertoa vaimolleen Riina-Maija Palanderille asiasta, mikä sai tämän hermostumaan. Ex-alppihiihtäjä ei olekaan täysin varma, mitä pariskunnan suhteelle kuuluu tällä hetkellä.

– Emme ole jutelleet vähän aikaan suhteestamme, mutta kai se ihan hyvin voi. Emme ole ainakaan vielä eroamassa. Yritämme päästä vaikeuksien yli yhdessä, Kalle kertoi.

Joitakin vuosia sitten parin suhde oli kariutua Kallen uskottomuuteen, mutta he onnistuivat setvimään ongelmansa. 

Nykyään perhe asuu Espanjassa, joskin Kalle reissaa säännöllisesti Suomessa töidensä perässä. Viimeksi hän ehti viettää pari viikkoa kotona joulun aikaan. Pitkistä työmatkoista ja ikävästä huolimatta Kalle on tyytyväinen perheen asumisjärjestelyihin.

– Lapsia tulee todella kova ikävä reissuillani. En haluaisi kuitenkaan muuttaa takaisin Suomeen. Espanjassa on mielestäni helpompi asua pienten lasten kanssa, sillä esimerkiksi ainaisen vaateruljanssin pyörittäminen on lämmössä paljon vaivattomampaa.

Kalle uskoo, että jälkikasvusta voisi löytyä myös hänen manttelinperijänsä, mitä tulee urheiluun. Eniten liikunnallista mielenkiintoa ja lahjakkuutta on toistaiseksi osoittanut hänen 3-vuotias tyttärensä Mona-Lisa.

– Mona-Lisasta saattaa tullakin vielä urheilija. Olen tosin yrittänyt vähän pitää lapsia poissa urheilusta, kun tiedän, millaista huippu-urheilu on, Kalle tuumi.

Kommentoi »