Kalle Lindroth juontaa Bumtsibumin
Puheenaiheet
Kalle Lindroth juontaa Bumtsibumin
Kotikatu-ohjelmasta tuttu näyttelijä-muusikko Kalle Lindroth on uudistuneen Bumtsibumin juontaja.
Julkaistu 29.11.2016
Apu

BumtsiBum –ohjelman juontajan arvailu päättyi tänään, kun Mtv julkisti tänään kevään 2017 ohjelmistonsa.

Bumtsibum on yksi 60-vuotisjuhlakauden kunniaksi uudelleen lämmitettäviä ohjelmia. Muun muassa Kotikatu-ohjelmasta tuttu muusikko-näyttelijä Kalle Lindroth juontaa ohjelman.

- Olen tällainen ihan peruspositiivinen tyyppi. Musa on minulle todella tärkeää ja haluan tuoda tätä sisintäni ohjelmassa esille. Olen oma itseni, lantiota tuskin keikutan, Lindroth kuvailee.

Lindroth on Smak-bändin lopettamisen jälkeen viritellyt omaa soolouraa ja tehnyt kappaleita Suomen ykkösartisteille muun muassa Diandralle, Antti Tuiskulle ja Benjamin Peltoselle.

Lindrothin kaveripiiriin kuuluu useita muusikkoja. Viime kesänä avioituneen Kallen bestmanin toimi Antti Tuisku. Muun muassa Roope Salminen ja Jenni Vartiainen julkaisivat häistä kuvia sosiaalisessa mediassa.

- En ole paljastanut heille tai kenellekään muullejuontajapestiä. Odotan mielenkiinnolla, kun pääsen katsomaan puhelinta, että millaisia viestejä siellä odottaa. Vaimolle toki kerroin ja äidille, joka alkoi itkemään.

27-vuotias Kalle on yksi niistä nuorista aikuisista, jotka ovat katsoneet ohjelmaa lapsena. Koekuvauksia hän ei ohjelmaa varten joutunut tekemään. 

- Tuottaja Summasen Tuomas on jo vuosia kysellyt, että milloin sä Kalle palaat telkkariin. Kesän lopussa tämä päätös naulittiin ja olen todella innoissani. Kuvauksia ei ole vielä aloitettu.

Musiikkishow`n pianisteina toimivat Heikki Puhakainen ja Lasse Piirainen.

Kommentoi »