Kaksi Emmaa voittanut Sanni: ”Olen paljon rohkeampi ja vapautuneempi kuin ennen”
Puheenaiheet
Kaksi Emmaa voittanut Sanni: ”Olen paljon rohkeampi ja vapautuneempi kuin ennen”
Laulaja mukaan hän on aikuistunut viime vuosina paljon.
Julkaistu 12.3.2016
Apu

Eilinen Emma Gaala oli voitokas Sannille, sillä nuori laulaja-lauluntekijä sai kotiinviemisiksi sekä vuoden naissolistin että vuoden kappaleen Emmat. Artisti olikin silminnähden häkeltynyt tunnustuksesta.

– Olen vain niin onnellinen, enkä oikeastaan edes tiedä, mitä sanoa. Viime vuosi oli minulle todella iso vuosi, vaikken odottanutkaan mitään tällaista noteerausta. Ihanaa, että saan toteuttaa itseäni ja jengiä vielä kiinnostaa se. Onhan se aika täydellinen tilanne, Sanni ilakoi.

Laulaja saapui Emma-gaalan punaiselle matolle rohkeassa vetokertjukoristeisessa asussa, jonka hän oli hankkinut Los Angelesista. Myös Sannin musiikissa on ollut kuultavissa viime aikoina rohkeampi linja ”Että mitähän vittua" -kappaleen myötä.

– En hae itsetarkoituksellisesti rohkeaa tyyliä, mutta uskon, että olen vain ihmisenä nykyään rohkeampi ja vapautuneempi, kun mitä aiemmin. Haluan vain tehdä hyvää musiikkia ja biisejä – ihan sama, ovatko ne yleisöstä hyväksyttäviä vai eivät.

– Olen aina ollut vähän sellainen Pikku Myy -henkinen tapaus, enkä ole hirveästi välittänyt muiden mielipiteistä. Mutta viimeisen vuoden aikana olen tajunnut vielä selvemmin, että minun ei tarvitse oikeasti miettiä yhtään, mitä muut ajattelevat.

Artisti aikoi suunnistaa gaalan jatkoille voittoaan juhlistamaan. Nuoresta urasta huolimatta palkinto ei ollut Sannin ensimmäinen, vaan hänellä on taskussaan jo Vuoden naissolisti -palkinto kahden vuoden takaa.

– Uudet pysyit pääsevät vanhan viereen toisiaan tuijottelemaan. Kun sain ensimmäisen Emmani, olin vasta ihan tulokas alalla. Sen jälkeen on tehty tosi paljon töitä, ja olen myös oppinut valtavasti elämästä ja itsestäni, Sanni tuumi. 

Kommentoi »