Apu

Kaija Koo laulaa mielestään nyt paremmin kuin koskaan: "Ihminen voi kehittyä vielä tämänkin ikäisenä"

Kaija Koo laulaa mielestään nyt paremmin kuin koskaan: "Ihminen voi kehittyä vielä tämänkin ikäisenä"
Kaija Koon kappalevalikoima Linnan juhlissa oli sikäli poikkeuksellinen, että sen oli valinnut rouva Jenni Haukio. – Olin otettu ja se oli iso kunnia, Kaija Koo sanoo.
Julkaistu: 20.12.2021

Laulaja Kaija Koo esiintyi alkukuusta Linnan juhlissa, kun itsenäisyyspäivän vastaanotto peruttiin viime tingassa koronan vuoksi.

– Olin otettu ja se oli iso kunnia. Kappalevalinnat teki Jenni Haukio ja olin niistä hyvin iloinen. Arvostan häntä hyvin paljon ja oli miellyttävää tavata presidenttipari. Haukio teki minuun suuren vaikutuksen, hän oli ihana ja sydämellinen ihminen. Arvostukseni häntä kohtaan nousi entisestään, Kaija Koo pohti Emma-ehdokkaiden julkistustilaisuudessa.

"Kappalevalinnat teki Jenni Haukio ja olin niistä hyvin iloinen. Arvostan häntä hyvin paljon ja oli miellyttävää tavata presidenttipari. Haukio teki minuun suuren vaikutuksen, hän oli ihana ja sydämellinen ihminen."

Omista ehdokkuuksistaan hän oli kiitollinen.

– Näillä kilometreillä olen otettu. En pidä ikinä itsestäänselvyytenä, että tässä mennään eteenpäin. Olen iloinen, että saan tehdä paljon monimuotoisia juttuja. Tämä aika on synkeää ja ihmiset todella tarvitsevat konsertteja, kaipuu musiikkiin on niin suuri. Keikoilla on uskomaton tunnelma ja olen pistänyt kaiken peliin.

Hän myös iloitsi siitä, että kehittyä voi jatkuvasti.

– Laulan mielestäni paremmin kuin koskaan. Se on viesti kaikille, että eteenpäin vain. Ihminen voi kehittyä vielä tämänkin ikäisenä.

Kevään 2022 projektitkin jo jylläävät mielessä.

– Kertoisin jo lisää, mutta en vielä voi. Jos mahdollista, tulen tekemään isoja konsertteja ja pääsen niitä myös suunnittelemaan.

Emma-gaala 5. helmikuuta Nelosella klo 20.

Kommentoi »