Jussi69: Odotan reissua Barcelonaan tyttäreni kanssa
Puheenaiheet
Jussi69: Odotan reissua Barcelonaan tyttäreni kanssa
Rokkari Jussi69 järjesti ystävilleen juhlat lakuchili-shotin lanseerauksen kunniaksi. Barcelonassa hän aikoo maistella tapaksia aikuisen tyttärensä kanssa.
10.4.2017
 |
Apu

Jussi69 on antanut kasvonsa uudelle lakuchili-shotille. Tuote on herättänyt myös kansainvälistä kiinnostusta: - Olemme menossa toukokuussa Shanghaihin messuille esittelemään juomaa

The 69 Eyes -yhtyeestä tuttu rumpali Jussi69 odottaa jo innoissaan kiertuetta, joka vie hänet yhteen hänen lempikaupungeistaan.

- Olemme menossa toukokuun alussa Italiaan ja Espanjaan soittamaan. Meillä on neljän päivän väli ennen Saksaa, joten lennätän tyttäreni pariksi päiväksi Barcelonaan viettämään kanssani laatuaikaa. Ehkä istahdamme alas ja maistelemme tapaksia. Se on ihana kaupunki keväisin.

Apu tapasi Jussin tämän omistamassa The Riff -baarissa perjantaina. Mies järjesti siellä lakuchili-shotin lanseerausbileet. 

Kasvonsa tuotteelle antanutta Jussia pyydetään säännöllisesti mukaan monenlaisiin hankkeisiin.

- Kunpa vaan tietäisit mihin kaikkeen. Mutta kaikessa missä olen mukana, on punainen lanka: rockbändissä soittaminen on elämäntyöni, joten on luontevaa olla mukana soittamassa rockia radiossa. Ja millainen on rokkistara, jolla ei ole omaa baaria? Oma juoma on siihen luonteva jatkumo. 

Rumpali tosin kuvailee itseään enemmän olutmieheksi.

- Shoteissa menee ehkä vain yksi sinne, kaksi tänne.

21-vuotias tytärkin on maistanut isänsä nimikkojuomaa.

- Hän juo hyvin vähän alkoholia, mutta onneksi hän tykkäsi.

Teksti: Annika Vuorensola

Kommentoi »