Apu

Jukka Poika: Ihminen on mestari huijaamaan itseään

Jukka Poika: Ihminen on mestari huijaamaan itseään
Suosittu Jukka Poika sai menestysvuosiensa jälkeen suorituspaineita biisien kirjoittamiseen. Hyvän laulun hän tunnistaa jo tekovaiheessa.

Muusikko Jukka Poika, oikealta nimeltään Jukka Rousu on lyönyt hynttyyt yhteen laulaja Jannan kanssa uudella Haituvat-biisillä.

- Tunnen Maaritin eli Jannan äidin jo Vain elämää -ohjelman ajoilta ja olen nähnyt Jannaakin silloin tällöin. Meidän ja Jannan vauvalla on kuukauden ikäero, joten vaimoni Teija on ystävystynyt hänen kanssaan. Niinpä sovimme matalan stressitason biisintekotilanteen vauvojen kera.

Rousu ja hänen puolisonsa Teija saivat yhteisen Esko-pojan viime kesänä. Lapsi on Rousun neljäs.

- Nautin tällä hetkellä isyyslomasta.

Jukka Poika ja Teija Stormi vuonna 2016.

2010-luvulla ilmestyneiden jättisuosittujen albumeiden jälkeen Rousu vietti muutaman vuoden hiljaiseloa suorituspaineiden vuoksi ja tunnustaa biisien tekemisen muuttuneen ahdistavaksi. Viimeisimmät julkaisut ovat olleet kuitenkin jälleen menestyksiä.

- Jokainen voi kuvitella, että hyvältähän se tuntuu onnistua pitkästä aikaa. Ja niin, että muutkin sen huomaa. Jos on oikein rehellinen itselleen, hyvän biisin tunnistaa jo tekovaiheessa. Ihminen on vain mestari huijaamaan itseään ja saattaa viedä pitkälle ideoitaan, jotka eivät olekaan niin hyviä.

Tällä hetkellä artisti on pakon myötä keikkatauolla.

- Kesä ei näytä vielä miltään, aika lailla kaikki on peruttu. Ensimmäinen kunnon keikka taitaa olla syyskuussa, mutta saa minut yllättää iloisesti aiemminkin! Selviän kuitenkin, en ole tässä se, joka ottaa pahiten turpaan. Siksi en viitsi valittaa.

Julkaistu: 30.5.2020
Kommentoi »