Juha Tapio: "Tapasin vaimoni, kun vielä opettelin soittamaan kitaraa"
Puheenaiheet
Juha Tapio: "Tapasin vaimoni, kun vielä opettelin soittamaan kitaraa"
Juha ja Raija Tapio viettivät syksyllä 20-vuotishääpäiväänsä. Pari raotti pitkän suhteensa salaisuutta itsenäisyyspäivän vastaanotolla.
Julkaistu 6.12.2016
Apu

Laulaja Juha Tapio juhli tänä itsenäisyyspäivänä ensimmäistä kertaa Linnassa. Laulajan avecina oli harvoin julkisuudessa nähty vaimo, lääkärikeskus Aavan toimitusjohtaja Raija Tapio.

Juha Tapio oli Robinin ohella illan halutuimpia selfie-kavereita. Raija Tapio seurasi hymyillen miehensä poserausta muiden vieraiden kanssa.

- Juhan menestys on tullut niin pikkuhiljaa. Toki suhteessa pitää olla kaikki asiat kunnossa tällaisessa tilanteessa, mutta meidän elämämme on tuntunut aika normaalilta, ystävällinenRaija totesi.

- Ehkä meillä tilannetta on auttanut se, että kun tapasimme minä vasta opettelin soittamaan kitaraa, Juha Tapio jatkoi.

Pari vietti syksyllä 20-vuotishääpäiväänsä. Heillä on kaksi kouluikäistä poikaa.

- Juha on arkipäivät kotona ja minä taas viikonloput. Lomat vietetään yhdessä. Meillä on ollut arjessa myös isovanhemmat apuna, Raija sanoi.

Juha Tapio päätti kiertueensa viime lauantaina Hartwall Arenalle. Joulun jälkeen perhe aikoo suunnata kesälomalle.

- Ensi vuonna minulla on rauhallisempi tahti. En aio kadota maan alle, mutta teen sellaisia asioita ja keikkoja, mitä en nyt ole ehtinyt. Nautin pitkästä aikaa vapaammista aikatauluista.

- En ole ottanut itsestäni yhtään selfietä. Mutta aika monen kanssa olen poseerannut, Linnan toinen selfie-kunkku Robin jutteli. Robinin puvun oli suunnitellut Mert Otsamo.

Kommentoi »