Jope Ruonansuu: "Tiedän, että minulla on kaunis vaimo"
Puheenaiheet
Jope Ruonansuu: "Tiedän, että minulla on kaunis vaimo"
Jope Ruonansuu esitteli Mari-vaimonsa ensimmäistä kertaa julkisuudessa.
1Kommenttia
Julkaistu 7.12.2016
Apu

Jope Ruonansuun, 52, kaunis Mari-vaimo herätti ihastusta Linnassa. Ensimmäistä kertaa julkisuudessa ollut puoliso synnytti parin toisen yhteisen lapsen neljä kuukautta sitten.

- Kehut tuntuvat liikuttavilta, kiitos. Kun on vasta synnyttänyt, niin itsetunto ei parhaassa mahdollisessa kunnossa, sympaattinen nainen sanoi.

- Ei Mari tietenkään ole ollut julkisuudessa. Minä teen meistä näkyvää työtä, hän hoitaa keikkamyyntiä. Mahtava kuulla, että minulla on kaunis vaimo. Itse olen tiennyt sen aina, Ruonansuu veisteli.

Parin tytär oli hoidossa isosiskolla. Molempien edellisistä suhteista syntyneet lapset ovat jo nuoria aikuisia. Nelikymppinen Mari arvelee varovasti, että perheen lapsiluku on täynnä. Yhteinen poika on kuusivuotias.

- Ehkä se näillä kilometreillä alkaa olla. Teen myös reissutyötä, mutta olen viime aikoina opetellut pitämään myös lomia. Terveyden ja perheen takia, Jope sanoi.

Pari vietti illan aikana pitkän tovin kirjastohuoneessa, jossa he söivät juustoja ja maistoivat lasilliset kuuluisaa boolia.

- Mahtava ollut nähdä ihmisiä, joita ei muuten näe. Esimerkiksi Kalervo Kummolan kanssa meillä oli hyvä keskustelu, ensimmäistä kertaa Linnassa juhlinut Ruonansuu sanoi.

1 kommentti