Joel Harkimo: Avoliitto ja Janni-rakkaalle terveen paperit
Puheenaiheet
Joel Harkimo: Avoliitto ja Janni-rakkaalle terveen paperit
Atlantin yli -ohjelman vetäjällä on takanaan muutosten vuosi. Tyttöystävä Janni Hussin sairastuminen syöpään oli kova paikka.
Julkaistu 18.8.2019
Apu

Tapahtumayrittäjä Joel Harkimo on muuttanut hiljattain saman katon alle tyttöystävänsä Janni Hussin kanssa. Pariskunnan yhteisessä kodissa on iso lasitettu parveke, jolla etenkin Jannin Harri-koira viihtyy.

- Asumme Etu-Töölössä ja olen siitä iloinen, sillä olen syntynyt Töölössä, Atlantin yli -purjehduksen vetäjänä toimiva Joel hymyili.

Joel on ollut myös paljon Jannin tukena, sillä bloggaaja sairastui syöpään kesäkuussa.

– Sairastuminen oli sokki meille molemmille, sillä Janni on nuori, terve ja tupakoimaton, ja nimenomaan hyvät elintavat omaava ihminen. Kyllä se mietitytti, että miten tämä on mahdollista. Nyt hän sai pari viikkoa sitten terveen paperit. Uutisesta tuli mahtava fiilis, sillä vaikka leikkaus meni hyvin, kyllä sitä aina miettii onko syöpää vielä jossain.

Syöpä laittoi kaksikon arvoja uusiksi kertaheitolla.

– Olemme miettineet mitkä asiat ovat elämässä tärkeitä. Todella uraorientoitunut Jannikin on ollut nyt elämänsä ensimmäisen kerran kuukauden lomalla. Hänen sisällään on varmasti käynyt myllerryksiä, Joel sanoi.

Kommentoi »