Jesse Kaikuranta: "Kävin erossa läpi kaikenlaiset tunteet ja vaiheet"
Puheenaiheet
Jesse Kaikuranta: "Kävin erossa läpi kaikenlaiset tunteet ja vaiheet"
Jesse Kaikuranta käsittelee uudella levyllä eroaan.
Julkaistu 4.11.2016
Apu

Olet tehnyt uuden albumin erostasi. Miksi?

– Erosin kolme vuotta sitten parisuhteestani ja tunteiden käsittely oli luonnollisinta tehdä musiikin kautta. Levyä on tehty yhtä kauan kuin erosta on aikaa. Tuntuu oudolta kuunnella kolme vuotta sitten tehtyjä kappaleita. Kokonaisuus on kuin ulosoksennus tunteistani näinä vuosina.

Millaisia tunteita olet käynyt kolmen vuoden aikana läpi?

– Varmaan kaikenlaisia tunteita ja vaiheita. Surua, pettymystä ja toivoakin. Jossain vaiheessa epäröin, halusin eksäni takaisin ja toisessa vaiheessa hän taas minut. 

Olet pääosassa Valkeakosken Kaupunginteatterin Sven Tuuva -musikaalissa. Miten päädyit mukaan?

– Hain vuonna 2008 Kouvolassa Kaupunginteatterin musikaalin kuoroon. Ohjaaja Tiina Brännare tarjosi minulle ylättäen roolia. Jäin teatteriin vähäksi aikaa töihin. Nyt Tiina otti minuun yhteyttä Tuuvan roolista. 

Onko Sven Tuuva tuttu hahmo?

– Lapsena luin Vänrikki Stoolin tarinat. Tuuva on aika samanlainen hahmo kuin minäkin: hieman hörhö romantikko. Edellisestä musikaaliroolista on lähes kymmenen vuotta, joten keskityn nyt syksyn rooliin valmistautumiseen.

Jesse Kaikuranta, 34, on pääosassa Sven Tuuva -musikaalissa, jonka ensi-ilta on 16.2.2017. Laulajan kolmas soolo-albumi julkaistiin tänään.

1 kommentti