Apu

Jenni Kokanderin esikoisromaani ilmestyi – Mikko Penttilän sketsihahmo järjesti ikimuistoisen 40-vuotisyllätyksen

Jenni Kokanderin esikoisromaani ilmestyi – Mikko Penttilän sketsihahmo järjesti ikimuistoisen 40-vuotisyllätyksen
– Saan tehdä juuri kaikkea sitä mikä on minulle rakkainta: viihdettä ja komiikkaa. On ihana tuoda iloa ihmisille, Jenni Kokander sanoo.
Julkaistu: 25.9.2020

Näyttelijä Jenni Kokanderilla, 40, on käynnissä elämänsä vuosi, sillä hän tähdittää uutta Risto Räppääjä -elokuvaa, Putousta ja Masked Singer Suomi -ohjelmaa.

– Saan tehdä juuri kaikkea sitä mikä on minulle rakkainta: viihdettä ja komiikkaa. On ihana tuoda iloa ihmisille, hän riemuitsi Putous Allstars -pressissä.

Lisäksi hän debytoi esikoiskirjailijana, jonka teos Sukupuuttoon kuolleiden planeetta ilmestyi syyskuun puolessavälissä.

– Kyseessä on episodiromaani, jossa on joukko erilaisia henkilöitä. Kirja on perussävyltään haikea ja melankolinen, joka on minun perusvireeni. Oli ikiaikainen unelma kirjoittaa kirja, mutta tarinat olivat melko valmiina, sillä kirjoitusprosessi oli aika tuskaton. Meillä jokaisella on vastaus perimmäisiin kysymyksiin, joita pohdin kirjassa.

Kokander täytti kesällä 40 vuotta ja sai syntymäpäivänään ihanan yllätyksen kollegaltaan Mikko Penttilältä.

– Mikko asuu aika lähellä minua ja hän soitti, että tuo synttäriyllätyksen. Pian pihaamme ajoi hieno musta auto ja ulos astui hänen hahmonsa Turkka "Stögis" Kuppi. Hän lauloi omilla sanoillaan minulle Sä kasvoit neito kaunoinen, toi samppanjaa ja mansikoita. Se oli ihanaa!

Kommentoi »