Jarkko Tamminen nauttii isyydestä
Puheenaiheet
Jarkko Tamminen nauttii isyydestä
Imitaattorin kesä meni katkonaisten yöunien parissa tuttipulloa lämmitellessä.
31.8.2016
 |
Apu

Näyttelijä ja imitaattori Jarkko Tammisella ja hänen Sanna-vaimollaan on kaksi tytärtä. Toinen on alle kaksivuotias ja teetti vielä kesällä paljon ”töitä” vanhemmillaan.

- Kevään aikana olin paljon poissa ja vaimo hoiti lapset, joten päätin kesällä hoitaa isän velvollisuuksia. Nuorempi tyttäremme halusi vielä maitoa pari kertaa yössä ja minä hiiviskelin puoliunessa lämmittämään tuttipulloa.

- Vasta muutama viikko sitten neiti oppi nukkumaan kokonaisia öitä ja mietin, että miksi ei jo kesällä. Mutta se on aika pientä suurten ilojen rinnalla ja kuuluu elämään.

Perhe vietti aikaa mökillä Itä-Suomessa ja teki retkiä veneillen.

- Kävimme läpi hienoja sulkuja ja piipahdimme erityiseen, vanhoista hirsistä tehtyyn Poronsalmi-hotelliin Rantasalmella.

Perheen vanhempi tytär aloitti koulun tänä syksynä ja se oli yksi merkittävä askel elämässä.

- Hauskaa huomata miten pikkutytöstä tulee heti iso tyttö, joka ottaa vastuuta ja jämptimmän asenteen elämään, Jarkko naurahti ja kiirehti Haapalainen Suutarijääskö Dance Studios –tilojen yksivuotissyntymäpäiviltä suoraan vanhempainiltaan.

Syksyllä Jarkko lähtee kiertueelle Stars Shown merkeissä, jossa toisena päätähtenä on Laura Voutilainen. Mukana on myös tanssijoita, joiden koreografiat laatii tanssinopettaja Marko Keränen.

- Show huipentuu maailman suurimpaan imitaatioshowhun Hartwall Arenalle 25. marraskuuta. Sinne tulee yli kymmenen suurta artistia ja mittava määrä muita esiintyjiä, Jarkko iloitsee.

Teksti

Marja Nyman

Kommentoi »