Jari Sillanpää: "Tutustuminen uusiin ihmisiin on ulkomailla vaikeaa"
Puheenaiheet
Jari Sillanpää: "Tutustuminen uusiin ihmisiin on ulkomailla vaikeaa"
Jari Sillanpää reissasi kolme kuukautta maailmalla yksin.
10.5.2015
 |
Apu

Tänään Tähdet tähdet -finaalissa tuomaroiva Jari Sillanpää matkustaa usein ulkomaille lomillaan ja pidemmillä keikkatauoilla. Tänä vuonna hän teki reissun Thaimaahan, Floridaan ja New Yorkiin. Siltsu matkusti ensimmäistä kertaa sitten nuoruusvuosien yksin.

- Yksin matkustaminen tuntui välillä omituiselta, hirveältä. Olen sosiaalinen ihminen ja olen reissannut aikaisemmin ystävien tai kumppanin kanssa.

Sillanpää oli reissussa kolme kuukautta. Nuorempana hän on reissannut myös yksin, mutta ei näin pitkää aikaa kerralla. 

-  Tutustuminen ihmisiin on ulkomailla vaikeampaa, kun joutuu aina aloittamaan alusta. Ihmiset kiinnostuvat aina, kun kerron olevani laulaja. Ehkä minun pitää keksiä itselleni tylsempi ammatti. Olisi helpompi olla myös Jack, niin ei tarvitsisi aina kertoa kuinka nimi tavataan.

Ennen kesän keikkojen alkamista Jari lensi vielä lyhyemmälle lomalle Espanjaan. Laulaja kertoo, että hänen on helpompi hallita painoaan ulkomailla.

- Ulkomailla väkisinkin laihtuu. Suomessa on aina takahuoneissa tarjolla pullaa ja leipää. Olen lähtenyt taas syömisbuumiin ja housut kiristävät. Olen kylläkin vähentänyt Suomessa viininjuomista.

Tähdet tähdet -finaali tänään klo 19.30 MTV3-kanavalla.

2 kommenttia