Apu

Missä Jallu luuraa

Missä Jallu luuraa
Jälleen kerran Jallu on kätkeytynyt kolmelle Avun sivulle. Jos löydät Jalluista vähintään kaksi, voit osallistua palkinnon arvontaan. Osallistu viimeistään 2.2.2022.
Julkaistu: 5.3.2020

Palkintona luettavaa!

Voittaja saa valita kuuden kuukauden palkintotilauksen seuraavista lehdistä: Avotakka, Eeva, Meidän Mökki, Tuulilasi, Viherpiha ja Voi hyvin.

Avotakan parissa viihdyt, jos inspiroidut kiehtovista suomalaisista kodeista, haluat poimia mieleisesi palat uusimmista sisustusilmiöistä ja sisustat kestävästi ja hintatietoisesti. Eeva on lehti sinulle, jonka mielestä kiinnostavinta elämässä ovat ihmiset. Suomen luetuin naistenlehti kertoo julkisuudesta tuttujen ja tähän asti tuntemattomien ihmisten tarinat. Meidän Mökki vaalii perinteistä suomalaista mökkeilykulttuuria ja auttaa ottamaan kaiken ilon irti mökkeilystä. Tuulilasi on monipuolinen ja laaja-alainen autoilun erikoislehti. Se auttaa tekemään oikeita valintoja, kun auton vaihto tai hankinta on ajankohtaista. Voi hyvin on inspiroiva hyvän mielen ja olon puolestapuhuja. Haluamme antaa sinulle ajattelemisen aiheita ja uusia oivalluksia kohti entistä tasapainoisempaa ja merkityksellisempää elämää.

Yhden palkinnon arvo on n. 50–85 euroa. Arvomme kaksi palkintotilausta. Palkinnot toimitetaan vain Suomessa oleviin osoitteisiin.

Katso arvonnan tarkemmat säännöt täältä.

Kilpailun voittajien nimet julkaistaan, ja osallistumalla kilpailuun hyväksyt kyseisen ehdon.

Jallu-kilpailun nro 50—55/2021 lehtitilauksen voittivat: Mari H., Turku ja Jarmo L., Hämeenlinna.

40 kommenttia