Apu

Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto – vuoden tärkein tv-päivä


Kohti Linnan juhlia, to 17.08 TV1; Itsenäisyyspäivän paraati 2018, to 17.10 TV1; Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto 2018, to 18.50 TV1; Linnan jatkot, to 22.15 TV1.
Kuvat Yle

Ylen itsenäisyystiimi laitetaan tänä vuonna uusiksi.

Uutisankkuri Jussi-Pekka Rantanen on selostanut tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanottoa jo aiemmin, mutta Rantanen saa nyt rinnalleen uuden työparin, monesta sarjasta tutun Ella Kannisen.

Kannisen mukaan kutsua tuoreeseen pestiin ei tarvinnut puntaroida hetkeäkään.

– On ilo ja kunnia päästä tekemään vuoden katsotuinta tv-ohjelmaa.

Pukuja ja juhlatunnelmaa taas kommentoivat Ylen politiikan erikoistoimittaja Ari Hakahuhta ja muotitoimittaja Sami Sykkö.

Päälähetyksessä nähdään perinteiseen tapaan lyhyitä haastatteluita juhlavieraiden mietteistä, mutta Yle Areena tarjoaa tänä vuonna myös pidempiä vierashaastatteluja, joita paikan päällä tekevät muun muassa Susani Mahadura ja Nicke Aldén.

Telkkari kannattaa pitää auki koko illan ajan, sillä luvassa on myös etkot ja jatkot. Illan karkeloihin virittäytyvää ennakko-ohjelmaa juontavat Sanna Savikko sekä Ylen tv-uutisista tuttu Tommy Fränti, jolle tehtävä on uusi.

Ylellisen Hotel Kämpin jatkoilla taas sukkuloivat Salla Paajanen ja Vuoden positiivisin suomalainen, Mikko ”Peltsi” Peltola. Jatkobileissä esiintyvät muun muassa Jenni Vartiainen, Danny ja Sanni.

Julkaistu: 1.12.2018