Itsenäisyysjuhlien muoti: Illan kuvatuimmat asut
Puheenaiheet
Itsenäisyysjuhlien muoti: Illan kuvatuimmat asut
Itsenäisyysjuhlan pukukoodi oli tänä vuonna salliva. Listasimme kuvatuimmat ja puhutuimmat asut.
Julkaistu 6.12.2013
Apu

Pamela Tolan jäätelöpapareilla koristeltu ja Mert Otsamon suunnittelema asu kuului illan kuvatuimpiin. Haastatteluja hän ja näyttelijä-puoliso Lauri Tilkanen eivät antaneet. Tolan puvun alta erottui pyöristynyt vatsa, joka lisäsi parin ympärillä pyöriviä vauvahuhuja.Tolalla on edellisestä liitosta kaksi poikaa.

 

Jaana Pelkonen antoi jälleen suunnittelija Laura Juslinille vapaat kädet. Kansanedustajan avomies Niko Aho kosi Jaanaa vuosi sitten itsenäisyyspäivänä.

- Kihlapäivän juhlistaminen menee tässä samalla.

Leena Harkimo säväytti sinisessä haalariasussa. Luomus oli Teemu Muurimäen suunnittelema. Seurana Timo Kousa.

Duudsonit halusivat kunnioittaa juuriaan Anu Pirilän toteuttamissa pohjanmaalaisissa kansallispuvuissa.

Ravintoloitsija Tomi Björck ja Minka-vaimo odottavat toista lastaan. Laskettu aika on kesäkuun alussa. Näyttävä pari saapui Australian lomalta käymään juhlissa. He palaavavat maahan vielä ensi viikolla.

- Tomi viimeistelee Australiassa kahta kirjaansa. On ihanaa, että hänellä on aikaa olla myös poikamme kanssa. Oma pukuni teetettiin Australiassa, onneksi se mahtui vielä, Minka totesi.

Tamperelainen kansanedustaja Sofia Wikman lupasi lähteä oppaaksi kaupungin yöelämään. Keltaista pukua kiiteltiin illan väriläiskäksi. Puvun oli suunnitellut Anne-Mari Pahkala.

Mikä asu teki sinuun vaikutuksen? Toiko pukukoodi juhliin jotakin uutta?

Kommentoi »