Image

Imagen autokoulu: Kymmenen yleisintä syytä vaihtaa autoa


Katso Imagen autokoulun viikkolistalta, oletko vaihtanut autoa tyypillisestä vai epätyypillisestä syystä.
Teksti Jyrki Lehtola

1. No aurinko paistoi ja jotenkin kaikki tuntui entistäkin tyhjemmältä, niin hankin uuden auton ja kaksi päivää kaikki oli hyvin.

2. Aurinko paistoi ja keksin, että mun vanhasta autosta vaihdelaatikko on todennäköisesti just hajoamassa, niin tein todellakin hyvät kaupat.

3. Tässä uudessa autossa on tällainen ihan mahtava toiminto, takaluukku, joka aukeaa laulamalla sille Morriseytä, en tajua, miten oon tähän saakka selvinnyt ilman sitä.

4. Tuntuu siltä, että pääsee elämässä eteenpäin, kun vaihtaa sitä tilaa, jossa yrittää olla ajattelematta elämäänsä.

5. Autoliikkeellä oli tällainen uusi sopimus, jota en ymmärtänyt.

6. Oli pakko saada auto, jossa on navigaattori, joka tosin on puhelimessakin, ja parempana, ja ajan aina samoja, tuttuja reittejä, mutta nyt mulla on AUTO, JOSSA ON NAVIGAATTORI.

7. Ei oo ollut vuosiin mitään syytä innostua mistään, niin nyt oon hetken innoissani, kunnes pettymys taas iskee, näin mä luonnettani kasvatan.

8. Sen verran alkoi noi naapuriin muuttaneet vihreät lesbot vituttaa, että mää ostin saastuttavimman dieselin, jonka katolle asensin konekiväärin ja kuolleen hirven.

9. Alkoi tuntua, ettei tää korvakoru ja ponihäntä enää riitä, niin hankin tällaisen urheiluauton, jossa oon ollut nyt viikon, kun en saa kammettua itseäni täältä ylös.

10. En enää jaksanut tätä arkihelvettiä lasten harrastusten, maalla sairastavan isän ja saamattoman hippimiehen kanssa, niin ostin auton pitääkseni kaiken kasassa, ja hei, ihan hirveän kivaa ajaa tällä, mut älkää kertoko kenellekään, kun tää on vähän arka aihe mun ruokapiirissä.

Julkaistu: 13.5.2018