Idolsista tuttu Stina Girs: ”Olen vakavasti otettava artisti”
Puheenaiheet
Idolsista tuttu Stina Girs: ”Olen vakavasti otettava artisti”
Viime lokakuussa avioitunut Stina Girs ei ole vielä ehtinyt häämatkalle.
Julkaistu 3.8.2015
Apu

Idols-laulukilpailusta tuttu Stina Girs julkaisi alkuvuodesta Labyrintti-nimisen levyn ja on kiertänyt sen tiimoilta koko kesän keikoilla. Läpimurron kynnyksellä oleva artisti on ammatiltaan floristi, mutta haaveilee voivansa keskittyä tulevaisuudessa vain musiikkiin.

– Totta kai unelmoin siitä, että voisin tehdä musiikkia kokopäiväisesti. Mutta on hyvä, että minulla on toinenkin ammatti. Musiikkihaaveideni ohella olen suunnitellut, että perustaisin oman kukkakaupan jossain vaiheessa, Stina kertoi Down By The Laituri -festivaaleilla Turussa.

Neljä vuotta sitten julkisuuteen ponnahtanut nainen myöntää, että Idols on lyönyt eräänlaisen leimansa hänen uraansa, sillä ihmiset muistavat hänet yhä laulukilpailusta. Hän ei silti pidä sitä huonona asiana tai häpeä Idolsiin osallistumistaan.

– Idols oli ponnahduslauta, jonka ansiosta pääsin muun muassa tekemään oman levyn. Se tehtiin kuitenkin aivan liian kiireellä.

– Oma ajanlaskuni artistina alkaa vasta tuoreesta Labyrintti-albumistani. Viimein minusta tuntuu, että olen vakavasti otettava artisti, enkä mikään ”Idols-Stina”. 

Häämatka vielä tekemättä

Musiikkiuran ohella myös laulajan yksityiselämä on myötätuulessa. Stina avioitui viime vuoden lokakuussa rakkaansa kanssa vuoden seurustelun jälkeen. Häämatkalle pariskunta ei ole vielä ehtinyt. 

– Rouvana elely on ollut oikein hauskaa, vaikka se on vaatinutkin vähän totuttelua. Meni pitkään ennen kuin edes ymmärsin, että olen naimisissa.

– Emme ole vieläkään päässeet häämatkalle, sillä olen keikkaillut viime ajat niin tiiviisti. Mieleni tekisi johonkin lämpimään, vaikken mikään suuri helteiden ystävä olekaan. Ehkä sitten ensi vuonna, Stina naureskeli.

Vaikka häitä tanssittiin varsin nopealla aikataululla ensitapaamisen jälkeen, pariskunta ei vielä suunnittele seuraavaa askeltaan. 28-vuotiaan laulajan mukaan jälkikasvu saa toistaiseksi odottaa itseään.

– Katsellaan niitä lapsiasioita sitten myöhemmin. Urani on niin hyvässä vaiheessa, että haluan keskittyä nyt täysillä siihen. 

1 kommentti