Hoikistunut Jesse Kaikuranta: Halusin jaksaa paremmin
Puheenaiheet
Hoikistunut Jesse Kaikuranta: Halusin jaksaa paremmin
Keikoille palaava Jesse Kaikuranta hoikistui useamman vaatekoon karppaamalla.
25.10.2013
 |
Apu

Jesse Kaikuranta, 31, on valmistautunut uusinta albumia seuraavaan keikkarumbaan muuttamalla elämäntapansa. Jesse hoikistui vuoden aikana useita vaatekokoja karppaamalla. Erityisesti hän laihdutti terveytensä ja jaksamisensa vuoksi.

- Nyt olen siirtynyt projektissa vähemmän orjalliseen vaiheeseen. Eli syön normaalisti, mutta en mitään suuria annoksia pastaa tai perunaa. Urheilua en harrasta lainkaan, jätän sen muille, laulaja sanoo ja naurahtaa.

Kaikurannan Vaikka minä muutuin -albumi julkaistaan marraskuun alussa. Kappaleiden tekijöinä on samoja nimiä kuin suositulla debyyttialbumillakin. Laulajasta levyntekoprosessi oli luonteva.

- Minulla oli paineita, ennen kuin aloimme tekemään albumia. Kun albumi on nyt valmis, olen varma, että se löytää kuulijansa.

Albumin teemoissa romanttinen rakkaus on vähemmän läsnä kuin edeltäjällä. Sen sijaan vanhempien ja lasten välinen rakkaus sekä ystävyys ovat läsnä. Ystävät ovat Kaikurannalle tärkeitä.

- Ystäväpiirini on aika sama kuin ennen laulajan uraani. Olen kuullut, että nyt myös monet puolitutut ovat kertoneet olevansa hyviä ystäviäni.

Laulaja on hetkessä eläjä. Hän ei suunnittele juuri tulevaa.

- En ole ikinä haaveillut peheestä, koirasta ja omakotitalosta. Elämäni on erilaista kuin joillakin perheellisillä ystävilläni. Mutta ei se vaikuta ystävyyteemme mitenkään.

Jessen äiti menehtyi neljä vuotta sitten syöpään. Isä on hänelle yhä läheinen.

- Hän on ylpeä ja iloinen, että saan tehdä työkseni sitä, mistä tykkään.

Kommentoi »