Heikki Lampela ja Hanna Kärpänen: Rauhaa ja rakkautta
Puheenaiheet
Heikki Lampela ja Hanna Kärpänen: Rauhaa ja rakkautta
Asianajaja Heikki Lampela toi Mikkelin St. Michel -raveihin uuden naisystävänsä Hanna Kärpäsen, joka paljastui aidoksi hevosihmiseksi. Pariskunta ei peitellyt rakkauttaan raviyleisöltä.
Julkaistu 20.7.2014
Apu

Asianajaja Heikki Lampela, 53, liikkui lauantaina Mikkelin raveissa uuden naisystävänsä Hanna Kärpäsen, 33, kanssa. Pariskunnan oli houkutellut paikalle korpilahtelainen ravivalmentaja ja hevoskasvattaja Petri Hedman, joka yrittää innostaa Lampelaa myös hevososuuden ostoon.

- Käyn raveissa silloin tällöin. Ei tämä varsinainen harrastus ole, vaan vaihtelua elämään. Pelaaminen on kivaa, äskeinen lähtö pelattiin satasella ja kohta mennään jättämään uusi, Heikki Lampela sanoi.

Hanna Kärpänen kertoi olevansa aito hevosihminen:

- Olen hoitanut ravihevosia Vermossa ja ajanutkin. Nykyään käyn satunnaisesti ratsastamassa.

Kärpänen työskentelee myyntialalla. Hänellä on oma yritys, jossa hän valmentaa myyjiä.

Mikkelissä Lampela ja Kärpänen olivat kesälomareissulla, vaikka asianajaja huomauttikin, että hänen toimistonsa on aina auki.

- Puhelin on mukana.

Raviyleisölle ei jäänyt epäselväksi, miten rakastunut pari on, sen verran lemmekkäästi he päivän aikana halailivat ja suukottelivat.

- Elämä on nyt rauhaa ja rakkautta. Meillä ei ole suunnitelmia. Kun aamulla nousemme ylös, menemme sinne, mikä hyvältä tuntuu, Lampela kuvaili kesälomatunnelmia.

Teksti: Marja Aarnipuro

Kuva: Kari Kaipainen

Kommentoi »