Apu

"Haluan oppia huitomakieltä" – Lasten suusta

"Haluan oppia huitomakieltä" – Lasten suusta
Sanoiko lapsi jotain hauskaa? Kerro se meille. Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla.
Julkaistu: 30.12.2019

Ilona, 4, katsoi äitinsä ylioppilaskuvaa mummulassa ja totesi: ”Tossa on mun äiti poliisina.”

Isoisä Appu

Mikko, 6, oli lähdössä mummolaan yökylään. Äiti neuvoi olemaan siivolla, tai ei kunnian kukko laula. ”Ei kukot laula, ne kiekuu”, totesi poika.

Kuulolla ollut

Matkustin bussilla töistä kotiin. Bussiin nousi joukko iloisia kuulovammaisia nuoria, jotka ahtautuivat keskisillalle. Lähellä istui äiti 3–4-vuotiaan pojan kanssa. Poika katseli kiinnostuneena nuorten vilkkaita käsiliikkeitä. Kun nuoret olivat jääneet bussista, hän ilmoitti vakaasti: ”Mä haluan kanssa oppia tota huitomakieltä!”

Isoäiti Itiksestä

Benjamin, 6, oli äidin kanssa autolla liikenteessä. Oli pimeä, ja räntää satoi taivaan täydeltä. Kun äiti kauhisteli kurjaa säätä, takapenkiltä tuli kommentti: ”Äiti hei, nyt on marraskuu.”

Pappa 74

Juttelin kohta kolme vuotta täyttävälle Untolle Teemu Pukista. ”Onko se joulupukki?” innostui Unto.

Mumma

Viikon klassikko

Äiti osti kaupan palvelutiskiltä maksaa. Marita, 4, kysyi äidiltä, mitä ostit. Kun äiti sanoi, että maksaa, tyttö tokaisi: – Tiedän, että se pitää maksaa, mutta mitä lihaa se oli?

Sukulaistäti Apu 4/2012

Lähetä meille lasten hauskat lausahdukset

Muista yhteystietosi! Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla. Tällä kerralla palkinnon sai nimimerkki Isoisä Appu.

lastensuusta.apu@a-lehdet.fi

Apu, Lasten suusta, 00081 A-lehdet

Kommentoi »