Foxin pomoa juhlittiin
Puheenaiheet
Foxin pomoa juhlittiin
Tuore kanavapomo Mikko Silvennoinen kutsui kaverinsa Korjaamolle juhlimaan SuomiTV:n muuttumista Fox-kanavaksi.
Julkaistu 17.4.2012
Apu

– Homma ei heti kiinnostanut, koska haluan tehdä kädet savessa töitä! Kun kuulin, että teemme myös omia tuotantoja, innostuin, Mikko selosti.

Sivennoinen arvioi, että vie muutaman vuoden saada kanava vauhtiin.

– Hyvää oppia tuli Virosta, jossa monipuolinen mediapersoona polki 15 kuukautta käyntiin sikäläistä tv-kanavaa. Juhlapukeutuminen oli rentoa, isäntäkin tennareissa. Mutta leidien korot huimasivat!

– Joulukuussa minuun otettiin yhteyttä ja tammikuussa kirjoitettiin sopimus, Mikko Silvennoinen kertoi siirtymisestään Foxin leipiin.

– Mikko on ollut juontajaparini. Hän on tunnollinen ja lojaali työpari, paras mahdollinen, Baba Lybeck kuvaili ja päivitteli itsekin pukeutumistaan mustaan.

– Ei formulakisoja, mutta Motorsportia TV2:lle, Matti Kyllönen kertoi askareistaan.

– Ensin Foxin juhliin, sitten keikalle Finlandia-taloon, Koop Arponen paljasti illan kulun ja lisäsi tyytyväisenä, että keikkoja on tiedossa Tamperetta myöten.

– Olemme Mikon kanssa olleet naapureita, jakaneet saunavuoronkin, Osku Heiskanen selvitteli kaveruutta illan isännän kanssa.

– Perhe voi hyvin, toinen lapsi käy koulua ja toinen päiväkotia, Lola Wallinkoski päivitti. Sisustusohjelmassa häntä naurattaa oikeasti, ja välillä makeat sisustuselementit alkavat himottaa!

Jaana Saarinen tuntee Mikon vuosien takaa. Jaana ei juo, mutta ravintolan ovelta hänet on käännytetty humalaisena, näyttelijä kun on.

Jarkko Valtee lähtee vapuksi Berliiniin. Muuten kevät menee Aallon aamulähetyksissä.

Kuvat: Atte Kajova

Kommentoi »