Apu

Fitness-tähti ja Uniikin kihlattu Eevi Teittinen: ”Häät luultavasti ensi keväänä”

1

Eevi Teittisen elämäntapa vaatii uhrauksia myös hänen lähipiiriltään.
Kuvat Jaakko Jaskari

Fitness-urheilija Eevi Teittinen ja muusikkokihlattu Uniikki alias Dan Tolppanen ehtivät jo suunnitella sanovansa tahdon tulevana kesänä, mutta päätyivätkin lykkäämään häitään tuonnemmaksi. Huhtikuussa Eevi suuntaa pariksi kuukaudeksi Los Angelesiin kirjoittamaan omaa hyvinvointikirjaansa ja valmistautumaan samalla syksyisiin Bikini fitness –kisoihin.

– Olemme molemmat tosi kiireisiä, ja tämä kesä tuleekin vähän turhan äkkiä. Haluan, että sitten kun häät pidetään, voimme oikeasti suunnitella ja miettiä niitä rauhassa. Tarkkaa päivää ei ole vielä päätetty, mutta todennäköisesti menemme naimisiin ensi keväänä, Eevi kertoi Fitnesspäiväkirjat 2 –lehdistötilaisuudessa.

Bikini fitness -sarjan Suomen mestaruuden syksyllä voittanut Eevi tekee kisakauden ulkopuolellakin vähintään yhden treenin päivässä ja noudattaa muutenkin terveellisiä elämäntapoja. Kurinalainen elämä kysyykin paljon kärsivällisyyttä myös hänen läheisiltään. 

– Totta kai elämäntapani vaatii paljon myös puolisoltani. Dan on kuitenkin ollut aivan loistavasti tukenani ja apunani.

– Etenkin viimeisten kuukausien aikana ennen kisoja olen todella vahvasti omassa maailmassani ja tarvitsen paljon omaa tilaa ja rauhaa. Silloin elämääni ei kuulu juuri mitään ylimääräistä, ja mietin todella tarkkaan, mitä teen, tai minne teen.

Eevin arkeen kuuluu myös oman lifestyle-blogin pyörittäminen, ja sosiaaliseen mediaan ladatuissa kuvissa vilahteleekin otteita täydellisennäköisestä arjesta: hulppeista lomamatkoista, herkullisista annoksista ja kauniisti sisustetusta kodista. Eevin mukaan pariskunta ei kuitenkaan elä mitään kiiltokuvaelämää.

– Harva varmasti ymmärtää, miten paljon työtä yhden blogitekstinkin taakse kätkeytyy. Meillä on oikeasti kauhea kiire arjessamme, ja joudumme juoksemaan yhtenään paikasta toiseen. Elämämme onkin jatkuvaa aikataulujen yhteensovittamista.  

Kaunistelematonta kuvausta Eevin arjesta nähdään myös huhtikuussa alkavassa Fitnesspäiväkirjat 2 –ohjelmassa.

– Olisi varmaan hyvä vähän miettiä, mitä kuvaa. Mutta minulla ei ollut mitään suodattimia päällä. Monesti kaverini laittoivat kameran päälle sellaisinakin hetkinä, kun olin tosi väsynyt ja olisin halunnut vain olla rauhassa, Eevi kertoi.

Julkaistu: 9.3.2016