Fifty Shades – Sidottu (ote kirjasta)
Kulttuuri
Fifty Shades – Sidottu (ote kirjasta)
Romaanillinen roisia seksiä on noussut maailman myydyimpien kirjojen joukkoon. Apu julkaisee otteen vasta suomennetusta kirjasta Fifty Shades – Sidottu.
Julkaistu 16.8.2012
Apu

Toimittajaksi haluavan opiskelijatytön Anastasia Steelen ja yritysjohtaja Christian Greyn suhteesta kertova romaani on ilmestynyt tällä viikolla suomeksi nimellä 50 Shades – Sidottu (Otava).

Apu julkaisee ainoana lehtenä Suomesssa nettisivuillaan pätkän kirjasta. Kannattaako kirja lukea? Päätä itse!

---

Christianin sormi liukuu avoselkäisen mekkoni yläreunaan selän puolivälissä. Hän koukistaa sormeaan ja vetää minut lähemmäksi itseään. Työnnän itseäni taaksepäin, kunnes olen kiinni hänen vartalossaan.

Hän kumartuu aavistuksen alaspäin ja nuuhkii hiuksiani.

”Sinussa on suloinen tuoksu.” Hänen nenänsä liukuu korvani ohi niskalleni, ja hän painaa ilmavia, höyhenenkevyitä suudelmia olkapäälleni.

Hengitykseni muuttuu katkonaiseksi ja kiivaaksi. Se on täynnä odotusta. Christianin sormet ovat mekon vetoketjun kohdalla. Hän vetää sen alas tuskallisen hitaasti samalla kun hänen huulensa liikkuvat nuollen, suudellen ja imien ihoa matkallaan toiselle olkapäälleni.

Hän on uskomattoman taitava tässä. Vartaloni vastaa hänen kosketukseensa, ja alan kiemurrella raukeasti hänen otteessaan.

”Sinun. Täytyy. Opetella. Pysyttelemään. Paikallasi”, hän kuiskuttelee suudellen niskaani. Sitten hän yhtäkkiä kiskaisee mekon niskassa olevaa rusettia, ja mekko tipahtaa jalkojeni juureen.

”Teillä ei ole rintaliivejä, neiti Steele. Kuinka miellyttävää.”

Hänen kätensä kurottuvat rintojeni ympärille, ja nännini pingottuvat hänen kosketuksestaan.

”Nosta kätesi ja laita ne pääni päälle”, hän mutisee suu kaulaani vasten.

Tottelen välittömästi, ja rintani kohoavat painuakseen hänen käsiään vasten. Nännini kovettuvat entisestään. Käteni työntyvät hänen hiuksiinsa, ja tukistan hellästi hänen pehmeää, seksikästä tukkaansa.

Kallistan päätäni, jotta hän pääsisi lähemmäs kaulaani.

”Mmm…” hän mutisee korvani takaa alkaessaan venyttää nännejäni pitkillä sormillaan samassa tahdissa kuin minun sormeni liikkuvat hänen hiuksissaan.

Parahdan, kun nivusissani oleva tykyttävä tunne kasvaa ja kirkastuu yhtäkkiä.

”Haluatko tulla tällä tavalla?” hän kuiskaa. Taivutan selkääni työntääkseni rintojani lähemmäs hänen taitavia käsiään.

”Te pidätte tästä, ettekö pidäkin, neiti Steele?”

”Mmm…”

”Sanokaa se ääneen.” Hän jatkaa hidasta, aistillista kidutustaan ja

venyttää nännejäni hellästi.

”Kyllä.”

”Kyllä… mitä?”

”Kyllä, herra.”

”Hyvä tyttö.” Hän nipistää minua lujaa, ja vartaloni vääntyy hänen rintaansa vasten.

Henkäisen kiivaasti. Nautinto – tai kipu – tuntui samaan aikaan herkulliselta ja yllättävältä. Tunnen Christianin vartalon omaani vasten.

Naukaisen ja kiskon voimakkaammin hänen hiuksiaan.

”Sinä et taida olla vielä valmis orgasmiin”, hän kuiskaa pysäyttäen liikkeensä. Sitten hän puraisee hellästi korvalehteäni ja nykii sitä.

”Sitä paitsi olet aiheuttanut minulle pettymyksen.”

Voi ei… mitä tuo muka tarkoittaa? Aivoni yrittää eritellä tapahtumia kiihkeän intohimon pilven lävitse. Voihkaisen.

”Joten ehkä en annakaan sinulle lupaa laueta.” Christian kääntää huomionsa uudelleen nänneihini ja alkaa kiskoa, käännellä ja hieroa niitä sormillaan. Työnnän takapuoltani häntä vasten ja liikutan sitä sivuttain.

Tunnen hänen virnistyksensä niskassani, kun hänen kätensä liukuvat alaspäin lantiolleni. Hänen sormensa tarttuvat takamuksen puolelta alushousuihini kiskaisten niitä, ja seuraavaksi hän työntää peukalonsa kankaan läpi ja repii ne kappaleiksi heittääkseen ne sitten eteeni. Herran tähden… Sitten hänen kätensä liukuvat kohti vaginaani, ja hän työntää yhden sormen sisääni takaapäin.

”Kyllä vain. Suloinen tyttöseni on valmis”, hän henkäisee ja kääntää minut ympäri niin että seisomme kasvokkain. Hänen hengityksensä on kiivastunut, ja hän upottaa sormen suuhunsa huokaisten.

”Te maistutte ihastuttavalta, neiti Steele.”

Voi taivas. Hänen sormensa maistuu suolaiselta… ja maku on peräisin minusta.

”Riisu minut”, hän määrää hiljaisella äänellä tuijottaen minua silmät puoliummessa.

Minulla ei ole päällä enää mitään muuta kuin kengät – jotka sattuvat olemaan Katen korkokengät. Olen ällistynyt. En ole koskaan riisunut yhtäkään miestä.

”Kyllä sinä pystyt siihen”, hän maanittelee lempeästi.

Räpyttelen silmiäni. Mistä aloittaisin? Tartun hänen t-paitaansa, ja hän ottaa kiinni käsistäni ja hymyilee minulle vinoa hymyään.

”Ei sittenkään.” Hän ravistaa päätään ja virnistää. ”Älä riisu t-paitaa.

Minulla on suunnitelma, ja saatat joutua koskettamaan minua.”

Hänen silmänsä tuikkivat innostuneina.

Vai niin… tässäpä uutinen. Saan koskettaa häntä, jos hänellä on vaatteet päällä. Hän tarttuu käteeni ja painaa sen erektiotaan vasten.

”Tällainen vaikutus teillä on minuun, neiti Steele.”

Henkäisen ja puristan sormeni hänen valtavan kalunsa ympärille.

Hän virnistää.

”Haluan sinun sisääsi. Riisu farkkuni. Tällä kertaa sinä saat olla puikoissa.”

Voi luoja… minä olen puikoissa. Suuni loksahtaa auki.

”Mitä sinä ajattelit tehdä minulla?” hän kysyy kiusoittelevasti.

Hmm, sinullahan on loputtomasti mahdollisuuksia, sisäinen jumalattareni huutaa. Olen ilmeisesti niin turhautunut ja kiihottunut, että löydän itsestäni palasen Steelen suvun rohkeutta ja työnnän Christianin sängylle. Hän nauraa kaatuessaan, ja katson häntä voitonriemuisena.

Sisäinen jumalattareni on vaarassa räjähtää onnesta. Kiskaisen hänen kenkänsä ja sukkansa pois nopeasti ja kömpelösti. Hän tuijottaa

minua silmät täynnä huvittuneisuutta ja himoa. Hän näyttää uskomattoman komealta, ja hän on minun. Kömmin sängylle ja istun hajareisin hänen päälleen riisuakseni hänen farkkunsa. Työnnän käteni vyötärönauhan alle ja tunnustelen hänen karvoitustaan. Hän ummistaa silmänsä ja taivuttaa lantiotaan.

”Sinun täytyy opetella pysyttelemään paikoillasi”, minä sanon nuhtelevasti ja tukistan häntä karvoista.

Hänen hengityksensä salpautuu ja hän virnistää.

”Hyvä on, neiti Steele”, hän mutisee silmät palavina ja kiihkeästi hengittäen. ”Taskussani on kondomeja.”

Kaivan hänen taskuaan hitaasti katsellen koko ajan häntä silmiin. Hänen suunsa on auki. Ongin taskusta kaksi kondomipakettia ja asetan ne sängylle hänen lantionsa vierelle. Kaksi kondomia! Yli-innokkaat sormeni siirtyvät hänen farkkujensa etumukselle ja avaavat napin hiukan kömpelösti. Olen kiihottuneempi kuin koskaan.

”Olettepa te innokas, neiti Steele”, hän mutisee huvittuneena. Nykäisen vetoketjun auki ja mietin, kuinka saisin hänen housunsa kokonaan pois. Hmmm… Liikutan niitä hiukan alaspäin ja vedän. Farkut tuskin edes liikahtavat. Rypistän otsaani. Kuinka tämä voi olla näin hankalaa?

”En kykene pysymään paikallani, jos puret huultasi”, Christian varoittaa kohottaen lantiotaan niin korkealle, että saan hänen housunsa ja bokserinsa vaivatta pois, ja vapautan lopultakin hänen erektionsa.

Hän potkaisee vaatekasan lattialle.

Taivaan tähden: Christian on kokonaan minun, ja minusta tuntuu yhtäkkiä siltä kuin kaikki toiveeni olisivat toteutuneet.

---

Mitä mieltä olet? Voit kommentoida Avun Facebook-sivuilla.

Kommentoi »