Euroviisut: Krista uhosi voittavansa Lordin
Puheenaiheet
Euroviisut: Krista uhosi voittavansa Lordin
Krista Siegfrieds pääsi Marry Me -viisullaan odotetusti lauantain euroviisufinaaliin. Hän esiintyy finaalissa neljäntenä.

Krista Siegfrids teki Eurovision laulukilpailun toisessa semifinaalissa sen mitä pitikin. Marry Me -viisussa juuri mikään ei olisi voinut mennä paremmin. Yksi kilpailun värikkäimmistä ja vauhdikkaimmista esityksistä meni heittämällä jatkoon. Krista nähdään myös lauantain euroviisufinaalissa.

- Olen niin ylpeä tiimistäni ja DingDong-tytöistäni. Me pidimme lavalla hauskaa ja te näitte, että meillä oli kivaa. Sitä paitsi Reetta (yksi taustatanssijattarista) on loistava suutelija, Krista nauratti täyteen pakattua lehdistökeskusta myöhään yöllä tulosten selvittyä.

Voitontahtoa uhkuva Krista innostui uhittelemaan jopa seitsemän vuoden takaiselle euroviisuvoittaja Lordille.

- Uskon, että lyömme Lordin. Meillä on ilotulitteita ja ulkomuoto kunnossa kuten heilläkin. Olemme parempia kuin he.

Ruotsalaisen Aftonbladet-iltapäivälehden toimittaja uteli, onko poikaystävä vieläkään älynnyt kosia Kristaa.

- En ole tarkistanut vielä puhelintani, mutta jos siellä ei ole kosintaviestiä, menen naimisiin jonkun täällä olevan pojan tai tytön kanssa.

Suomen jatkopaikka ei ollut suuri yllätys, mutta sitä saatiin jännittää lähes loppuun asti. Suomi oli vasta kahdeksas toisesta semifinaalista finaaliin julistettu maa. Ilmoitusjärjestys oli kuitenkin arvottu, eikä semifinaalien tarkkoja tuloksia ilmoiteta ennen koko kilpailun voittajan selviämistä. Krista Siegfrids esiintyy finaalin ensimmäisellä puoliskolla, ja hänen esiintymisnumeronsa on neljä.

Toisesta semifinaalista jatkoon pääsivät myös Kreikka, Islanti, Norja, Malta, Armenia, Georgia, Azerbaidzan, Unkari ja Romania.

Huomenna perjantaina Krista esiintyy kahdessa pukuharjoituksessa, joissa ovat mukana kaikki 26 finaalissa kilpailevaa maata.

Teksti Tuomas Marjamäki

Kuva Thomas Hanses (EBU)

Toisen semifinaalin voittajat lehdistötilaisuudessa perjantain vastaisena yönä.
Kommentoi »