Etäsuhteessa elävä Sami Kuronen: "Olimme aluksi mustasukkaisia"
Puheenaiheet
Etäsuhteessa elävä Sami Kuronen: "Olimme aluksi mustasukkaisia"
Sami Kuronen on löytänyt eron jälkeen uuden onnen jyväskyläläisen Mirkka Torikan kanssa.
Julkaistu 2.11.2016
Apu

Suosikkijuontaja Sami Kuronen on pitänyt jo yli kaksi vuotta yhtä jyväskyläläisen, media-alalla työskentelevän Mirkka Torikan kanssa. Pari elää etäsuhteessa. He viettävät viikonloppuja sekä Helsingissä ja Jyväskylässä.

- Aluksi olimme mustasukkaisia. Ajan myötä olemme oppineet luottamaan toisiimme, Sami sanoi.

- Olen ajatellut, että ei kukaan huvikseen ajale kolmatta vuotta edestakaisin Jyväskylään. Luotan, että kyllä se sanoo sitten, kun ei enää kiinnosta, upea Mirkka naurahti Luokkakokous 2 –elokuvan kutsuvierasensi-illassa. 

Moni on iloinnut parin onnesta, sillä Mirkan edellinen parisuhde oli rankka puolison mielenterveysongelmien vuoksi. Lopulta Mirkka jäi leskeksi pienten lasten kanssa. Mirkka antoi aiheesta keväällä haastattelun. Hän on saanut jutun jälkeen paljon palautetta.

- Palautetta tuli paljon. Se oli hienoa, mutta myös surullista, että vastaavia tarinoita on niin paljon. Minua on pyydetty puhumaan aiheesta monta kertaa muun muassa keskusteluohjelmiin, mutta haluan vetää rajan tähän. Haluan suojella lapsia.

- Halusin painottaa asiasta avoimesti kertomalla, että tällaisessa historiassa ei ole mitään hävettävää. En halua kuitenkaan kenenkään ajattelevan, että haluan ratsastaa julkisuudessa raskaalla asialla.

Kommentoi »