Apu

Essi Pöysti opiskelee johtamista – "Aika haipakkaa"

Essi Pöysti opiskelee johtamista – "Aika haipakkaa"
Essi Pöystin ja muiden julkkisten kuulumiset nyt!

Vierailimme Frozen 2 -elokuvan kutsuvierasnäytöksessä ja tapasimme vuoden 2009 Miss Suomen Essi Pöystin. Hän saapui elokuviin lastensa Armin ja Aaron kanssa.

– Kuopuksemme Alvari täytti tänään kaksi. Asumme mieheni Villen ja lapsien kanssa nykyään Jollaksessa, ja arki kolmen lapsen kanssa on yhtä haipakkaa, Essi kertoi.

Tällä hetkellä Essi opiskelee ylempää ammattikorkeakoulututkintoa aiheenaan sosiaali- ja terveysalan kehittäminen sekä johtaminen.

– Tänä keväällä on tarkoitus pusertaa opinnäytetyö.

Myöhemmin luvassa ovat myös Eetu-veljen häät. Ne järjestetään kesällä Italiassa.

Frozen-kutsuvierasnäytöksen vieraita

Saamelaiskäräjien puheenjohtaja Tiina Sanilo-Aikio on ollut kauan yhteydessä Disneyn kanssa. - Frozen 2 on meidän yhteistyön tulos. Elokuva esittää saamelaiset kulttuurisensitiivisellä tavalla, joka kestää eettistä tarkastelua.
Päivätöikseen dubbauksia tuottava Pinja Rautio (ent. Hanski) ja muusikkomies Pekka saapuivat elokuviin Felix-poikansa kanssa.
Meri Sopasen puoliso, laulaja Saara Aalto on suomenkielisen version Anna. – Tämän vuoden teemani on oma hyvinvointi. Lähden pian pitkälle jooga- ja meditointilomalle.
- Vuodesta on tulossa hirveän kiireinen. Tuotamme Rabbit Filmillä tv-sarjoja jatkuvasti, kertoi siskontyttöjen Tyynen ja Maisan kanssa elokuviin saapunut Minna Haapkylä.
Suomen suosituimmat lapsitubettajat, siskokset Elina ja Sofia antoivat äänensä elokuvassa pikku-Annalle ja pikku-Elsalle.
Metti ja Lilja Forssell olivat pukeutuneet suloisesti samanlaisiin asuihin. – Hän on mini me ja tykkää paljon samoista jutuista, joita mammalla on. Eiköhän se mene jossakin vaiheessa ohi, ja minusta tulee nolo, joten nautin tästä, muotibloggaaja Metti nauroi.
Julkaistu: 13.1.2020
Kommentoi »