Apu

Erika Vikman: "En ole katunut"

Erika Vikman: "En ole katunut"
Kun tangokuningatar Erika Vikmanin suhde Dannyyn tuli julki, verkossa ja sosiaalisessa mediassa alkoi räävitön repostelu.
Julkaistu: 4.5.2017

Kun Erika Vikman kruunattiin heinäkuussa 2016 Tangomarkkinoiden finaalin voittajaksi, hän tiesi kantavansa salaisuutta, joka saattaisi paljastuessaan räjähtää.

Syyskuun lopussa julkisuuteen pääsivät paparazzin ottamat kuvat Vikmanin ja Dannyn Rodoksen-lomalta. Erika Vikman, 24, oli yhdessä yössä muuttunut Dannyn, 74, nuoreksi ystävättäreksi. Monet sosiaalisen median viestit ovat olleet tarkoituksellisen julmia.

– Aloin saada sellaisia viestejä, että urasi taisi nyt olla tässä. Silloin aloin miettiä ihan tosissani, olisiko ollut parempi, etten olisi antanut tällaista suhdetta tapahtuakaan. Lopulta päätin mennä sydän edellä. Ei siinä olisi enää auttanut ottaa järkeä käteen, enkä ole katunut, Vikman sanoo.

Huhtikuussa alkanut tv-sarja Iholla on näyttänyt ihmisille, millainen ihminen Erika Vikman oikeasti on.

– Monet ovat pyytäneet anteeksi, ovat sanoneet, että heillä on ollut aivan erilainen mielikuva minusta. Se tuntuu tosi hyvältä. Tuntuu, että sarjaan lähteminen on lunastanut tehtävänsä.

Lue lisää Erika Vikmanista, julkisuudesta ja suhteesta Dannyyn Avusta 18/2017.

1 kommentti