Apu

”En ole pernuppi!” – Lasten suusta

”En ole pernuppi!” – Lasten suusta
Sanoiko lapsi jotain hauskaa? Kerro se meille. Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla.

Paula, 3, oli mummin ja ukin kanssa reissussa. Hotellin aamupalalla soi Creedence Clearwater Revivalin kappale. Paula jammaili syödessään kappaleen tahtiin ja totesi: ”Meilläkin on kotona tää Urpo ja Turpo.”

Mummi

Olin jutellut Jukan, 5, ja Matin, 3, kanssa etu- ja sukunimistä. Muutaman päivän kuluttua Jukka tuli ulkoa touhukkaana ja julisti: ”Minä osaan tehdä häränpyllyä!” Sanoin pojalle, että sillä on kauniimpikin nimi: kuperkeikka. Poika oli hetken hiljaa ja totesi: ”Se kuperkeikka on varmaan sen häränpyllyn sukunimi.”

Hymyilevä äiti

Mummo jakoi lapsille hedelmiä ja sanoi ”näitä on yks per nuppi.” Heikki, 3, sanoi hiukan nyrpeänä: ”Minä en ole pernuppi.”

Jari-pappa

Arttu, 6, tuli mummolaan lomalle. Kavereita ei oikein löytynyt, mutta mummo patisteli ulos, että kyllä niitä naapurin lapsiakin sinne tulee. Kun mummo haki poikaa syömään, kuului lapsijoukosta huuto: ”Kato mummo, me ollaan nyt lisäännytty!”

Maisa

Lapsenlapsi Miko, 3, pyysi paapalta rahaa ja lisäsi perusteluksi: ”Kun mulla on niin köyhä olo!”

Sinna

Lähetä meille lasten hauskat lausahdukset

Muista yhteystietosi! Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla. Tällä kerralla palkinto lähtee nimimerkille Hymyilevä äiti.

lastensuusta.apu@a-lehdet.fi

Apu, Lasten suusta, 00081 A-lehdet

Julkaistu: 10.4.2020
Kommentoi »