Ellinoora: "Käyn viikoittain terapiassa"
Puheenaiheet
Ellinoora: "Käyn viikoittain terapiassa"
Suosittu artisti purkaa terapiassa ihmiselämän kysymyksiä.
1Kommenttia
Julkaistu 11.11.2019
Apu

Laulaja Ellinoora julkaisi syksyllä uuden albumin ja kiertää sen myötä tällä hetkellä ympäri maata.

– Tahti on ollut aika hurja, joulukuun alussa on viimeinen kalenterimerkintä. Sitten jään lomalle ja veikkaan lähteväni ulkomaille. Olen tehnyt tosi paljon töitä levyn eteen, että nyt voi hetken nauttia, Ellinoora kertoi Tanssii tähtien kanssa -ohjelman Roosa nauha -lähetyksessä.

Suosittu tähti myönsi, että aina kovaa vauhtia ei meinaakaan jaksaa.

– Rundi, piikkimatto ja terapia maadoittavat. Se, että on kytköksissä normaaliin elämään.

Terapiassa Ellinoora alkoi käydä kaksi vuotta sitten.

– Pyrin edelleen käymään terapiassa viikottain ja suosittelen sitä kaikille. Puran siellä ihmiselämän kysymyksiä.

Julkisuuden kasvaessa on tärkeää muistaa kuka on.

– Ettei anna sen liikaa tulla ihon alle. Mutta olen herkkä tyyppi, kaikki vaikuttaa. Olen sama ihminen ytimeltäni kuin aikaisemminkin, vaikka olenkin muuttunut, kehittynyt ja mennyt eteenpäin.

– Tuntuu kivalta tehdä taas hieman konsertteja. Olen ollut tauolla puolitoista vuotta, nauttinut kotona olemisesta sekä kaitsenut lapsia ja lapsenlapsia. Nyt voin hyvin, iloitsi Katri Helena.

Tanssioppilas Veronica Verho rakkolaastareita.

Muusikko Jussi 69 antoi tänä vuonna tarinansa Roosa nauha -kampanjan käyttöön. – Äitini kuoli syöpään 13 vuotta sitten. Kun aikaa kuluu, suru helpottaa mutta ikävä ei.

Laulaja Eini tipahti ohjelmasta, mutta tanssit opettaja Sami Heleniuksen kanssa jatkuvat siviilissä. – Kuvausten aikana lähti 4,5 kiloa, ja pääsin eroon pömppömahastani.

– Äitini on sairastanut rintasyövän ja vuosia sitten kuljetin munuaissyöpään menehtynyttä mummiani hoitoihin. Tämä on siksi läheinen asia, laulaja Antti Ketonen pohti.

Vuorikiipeilyyn hurahtanut Lotta Hintsa on ottanut avioeron jälkeen tyttönimensä takaisin. – Nyt on vapautunut fiilis. Muulle elämälle ei oikein jäänyt aikaa kaukosuhteessa, ystävät ja perhekin jäivät taka-alalle.

Juontaja Heidi Sohlberg ja laulaja Waltteri Torikka ovat sydänystäviä. – Olemme käyneet niin rankkoja asioita yhdessä läpi, että uskallamme luottaa toisiimme.

1 kommentti