Ella Kanninen kesäksi Italiaan: "Sinne on kova ikävä – kaipaan Italiasta la dolce vitaa, elämän kepeyttä"
Puheenaiheet
Ella Kanninen kesäksi Italiaan: "Sinne on kova ikävä – kaipaan Italiasta la dolce vitaa, elämän kepeyttä"
Kaksikulttuurisen perheen sydän on kummassakin maassa, vaikka tällä hetkellä koti sijaitsee Suomessa.
1Kommenttia
Julkaistu 4.6.2021
Apu

Puoli seitsemän -ohjelman juontaja Ella Kanninen suuntaa kesäksi perheensä kanssa Italiaan, jossa heillä on toinen koti.

– Sinne on jo kova ikävä. Kaipaan Italiasta etenkin ystäviäni ja la dolce vitaa, elämän kepeyttä, Ella kertoi Kultainen Venla -gaalassa.

Perhe muutti Italiasta Suomeen kolme vuotta sitten. Ellan italialainen mies tekee töitä etänä ja pariskunnan kaksi poikaa käyvät koulua.

– Onneksi on mies, joka hoitaa lapsia ja kuskauksia, kun minä olen arki-iltaisin poissa.

Kun on kaksikulttuurinen perhe, sydän on puoliksi kummassakin maassa. Italian rakkaasta kodista perheen poissaollessa pitää huolta anoppi.

– Asiat ovat hyvin molemmissa maissa ja olen iloinen, että lapset pääsevät pian näkemään italialaisia kavereitaan. Ja saavat käydä uimassa, mieskin pääsee omiensa joukkoon.

Ellan matkassa -ohjelmaa on koronan vuoksi lykätty jo yli vuodella, mutta nyt toiveena on saada uusi tuotantokausi käyntiin syyskuussa Ranskassa.

– Katsomme ensin Ranskan koronalukuja, mutta mikäli hyvin käy, olen kuvaamassa 10 päivää syksyllä. Matkailuala on kärsinyt paljon koronasta, ja toivon että maiden rajat aukeaisivat pikkuhiljaa.

1 kommentti