Duudsonien Jukka Hildén: ”Pyydän anteeksi käytöstäni ja sanomisiani!”
Puheenaiheet
Duudsonien Jukka Hildén: ”Pyydän anteeksi käytöstäni ja sanomisiani!”
Jukka Hildén joutui somekohun kohteeksi esiinnyttyään Huuma-tv-ohjelmassa lauantaina 14. syyskuuta.
2Kommenttia
Julkaistu 18.9.2019
Apu

Huumassa nähtiin osio, jossa kolme katsojaa lausui suomalaisia paikannimiä. Jukka Hildénin tehtävä oli lukea kaupunkeja osallistujien huulilta kuulosuojaimet päässään. Kilpailijoista kolmantena vuorossa oli Unto Jyväskylästä.

– Oliks hänen lääkitys ihan kunnossa, Hildén kysyi ohjelman juontajilta Unton kadottua ruudusta.

Juontaja Roope Salminen kommentoi:

– Mä voisin kysyä sulta samaa asiaa.

Hildén jatkoi aiheesta täsmentäen sanojaan:

– Mulla ei oo ollut aikoihin kunnossa, mutta...

Sen jälkeen Hildén matki ohjelmaan osallistunutta kilpailijaa ja Salminen sanoi:

– Haluutsä juontaa meidät katkolle vai haluatko sä sheimata lisää meidän kilpailijoita.

Kritiikkiä herätti myös se, kun Duudsonit-tähti saapui studioon voltilla ja sisääntulon yhteydessä löi Roope Salmista jalkojen väliin.

Todellisuudessa lähetystä oli harjoiteltu etukäteen kenraalissa, ja itse lähetys tehtiin samalla tavalla. Hildén tähdentää, ettei Unto loukkaantunut missään vaiheessa tai kokenut hänen käytöstään kiusaamiseksi.

– Kysyin häneltä erikseen kenraalin jälkeen, että onko tämä ok. Silti asia uutisoidaan, että sekoilen livessä, löin Roope Salmista ja kiusasin kilpailijaa.

– Juttelin Unton kanssa viikonloppuna vielä tunnin puhelimessa, hän on nasta tyyppi. Hänhän myös kommentoi jo itse, ettei loukkaantunut mistään.

"Salminen pyysi räväkkää sisääntuloa"

Salmisen lyömistä koskien Jukka Hildén sanoo, että juontaja pyysi itse häneltä räväkkää sisääntuloa.

– Että jos voisin vetää vaikka tyynyllä naamaan tai vastaavaa.

Hänen mukaansa kyse on siitä, että ihmiset loukkaantuvat jonkun muun puolesta, jolle asia oli ok. Hän haluaa silti sanoa julki pahoittelunsa tapahtuneen johdosta.

– Tässä tapahtunut vedetään vakavaan asiayhteyteen eli kiusaamiseen. Olemme tehneet paljon kiusaamisen estämiseksi, joten tässä vedetään mattoa meidän alta. Ne, jotka siinä häviävät, ovat koulut ja lapset.

Jarppi ja HP kiertävät maakunnissa ja vaikuttavat oikeasti kiusaamista vastaan. Se on minullekin ainut hyväntekeväisyysasia, johon olen voinut vaikuttaa.

– Pyydän anteeksi käytöstäni ja sanomisiani. Olen täysin kiusaamista vastaan. En haluaisi tämän kohun vaikuttavan negatiivisesti hyvin tehtyyn kiusaamisen vastaiseen työhön.

Lue Jukka Hildénin koko haastattelu Avusta 39/2019!

2 kommenttia