Diktaattorin lumoissa
Puheenaiheet
Diktaattorin lumoissa
Diktaattorin ensi-illan kunniaksi elokuvateatteri Maximista tuli Wadiyanin tasavallan Suomen suurlähetystön väliaikainen konsulaatti. Meno oli sen mukaista.
Julkaistu 16.5.2012
Apu

Juha Veijonen tunnusti väriä kantamalla kaulallaan intiaanikorua. – Kesä menee Mikko Kivisen ohjauksessa Iisalmessa ja Vantaalla Syntipukissa.

Jarkko Valtee – rinnassaan Madonna – puhuu Aallon aamuissa yleisistä asioista itsensä kautta. – Raha-asioista esimerkiksi se, että jouduin 1990-luvun alussa laman uhriksi. Sittemmin olen pitänyt varani, sanoo Jarkko, joka tekee töitä niin paljon, ettei ehdi tuhlaamaan.

Ville Pusa esiintyy Koitossa Kappas Abbaa  -produktiossa muun muassa Saara Aallon kanssa.  Leffaseurana vaimo Riikka.

Dome Karukoski odotti Diktaattorilta samaa, mitä hän on saanut Sacha Baron Cohenin aikaisemmista leffoista. –  Cohen käsittelee ihmisten ennakkoluuloja. Katsoja nauraa, mutta mille? Itselleen ehkä, ohjaaja pohti yllään Unicefin paita.

Pirkka-Pekka Petelius tuli elokuviin Sacha Baron Cohenin takia, mutta tiedotti oitis, että hyönteissyöjiä odotetaan. – En ole nähnyt leppälintua, mutta lajien etujoukot ovat jo tulleet, Petelius raportoi kainalossaan kaunottaret Laura Ahola ja Jenni Itkonen.

– Palautetta on tullut, sanoo Voicesta toipuva Axl Smith ja lisää, että 18 viikkoa oli kova urakka. Oma klubi on aukeamassa.

teksti Tuula Nieminen kuvat Atte Kajova

Kommentoi »