Apu

Caron Barnes palaa televisioon – muistetaan Turhapuro- ja Vääpeli Körmy -elokuvista: "Yksi unelmani on täyttynyt"

Caron Barnes palaa televisioon – muistetaan Turhapuro- ja Vääpeli Körmy -elokuvista: "Yksi unelmani on täyttynyt"
Taiteilijanimellä Caron B esiintyvä nainen saapui Isosta-Britanniasta Suomeen 80-luvun alussa ja keikkailee yhä laulajana.
Julkaistu: 21.5.2022

The Voice of Finland: Seniorissa nähdään laulaja, joka on monelle tuttu takavuosilta julkisuudesta ja Uuno Turhapuro -elokuvista.

61-vuotias Caron Barnes (nyk. Wuotila) on lapsesta asti rakastanut musiikkia, ja ohjelmassa ­esiintyminen onkin hänen haaveensa.

– Yksi unelmani on täyttynyt tässä vaiheessa elämää. Mietin, että tällaisia tv-projekteja ei enää pysty tekemään kauan, minulla on ikää jo sen verran. Osaan laulaa, joten miksi en lähtisi mukaan? Tiedän mistä tykkään, mistä en ja mihin pystyn. Tässä iässä ja vaiheessa tunnistan myös omat rajani.

Osa Voice Seniorin jaksoista on jo kuvattu.

– Totta puhuen en ole aiemmin seurannut ohjelmaa, mutta kun kutsu kävi, perehdyin tietysti, mihin olen menossa. Laulaminen tuntui hyvältä ja oli hienoa olla pitkästä aikaa mukana isossa produktiossa. Toivonkin, että ohjelman myötä voisin tehdä lisää musiikkia.

Taiteilijanimellä Caron B esiintyvä nainen saapui Isosta-Britanniasta Suomeen 80-luvun alussa ja on viihtynyt sen jälkeen pohjoisessa. Laulajana hän tekee ­neljästä viiteen keikkaa kuukaudessa.

– Teen päivätöitä ja viikonloppuisin laulan jazzia. En kuitenkaan nimittäisi itseäni jazzlaulajaksi, vaan pystyn tulkitsemaan monipuolisesti kaikkia lajeja, Helsingin kaupunginteatterin musikaalirooleissa 2000-luvulla loistanut Caron sanoo.

Kotimaahansa Caron ei kaipaile ja perhekin pitää hänet tiukasti Suomen kamaralla.

– Esikoispoikani Jay on 23-vuotias ja Jayme on 17-vuotias. He ovat molemmat kaksimetrisiä jätkiä jo. En juuri vieraile Briteissä, toki nyt ei ole tullut matkusteltua muutenkaan koronan vuoksi.

Kun laulukeikat peruttiin korona-aikana, pelastukseksi osoittautuivat Caronin mahtavat ompelutaidot.

– Ostan kaupasta sukat ja alusvaatteet, muuten ompelen kaikki vaatteeni itse.

  • The Voice of Finland: Senior Nelosella 20. toukokuuta alkaen.

Caron Wuotila on laulaja, näyttelijä ja ompelija.
Kommentoi »