Apu

Brittilaulajan hittivideolla nähty suomalaisyrityksen suunnittelema puku myytiin loppuun

Brittiläisen Anne-Marien videota Friends on katsottu jo yli 181 miljoonaa kertaa. Videolla nähty ULLACin puku myytiin heti loppuun.
Kuvat Ullac

Suomalaisen ULLACin suunnittelema puku päätyi Anne-Marien Friends-hitin videolle, kun brittitähden stylisti löysi netistä ULLACin malliston. ULLACin on perustanut alun perin brittiläinen, mutta nykyään Suomessa asuva Gavin Weigh.

Gavin Weigh päätyi Suomeen yliopiston vaihto-ohjelman kautta ja jäi tänne tavattuaan suomalaisen tytön.

– Suomalainen design, rehellisyys ja tyyli ovat järjettömän makeita. Tämä on pääsyy, miksi ULLAC Oy rekisteröitiin Suomeen Englannin sijasta, kommentoi Gavin Weigh.

Hän näkee Suomen myös erinomaisena maana yrittää.

– Olen elänyt sekä Piilaaksossa että Helsingissä ja voin sanoa, että Helsinki on ainakin yhtä hyvä. Toimintaympäristö on kehittynyt täällä valtavasti, se on maailmanluokkaa.

Videolla Anne-Marie on pukeutuneena ULLACin painter suit -asuun, joka myytiin videon julkaisun jälkeen loppuun. Yritys on erikoistunut sukupuolineutraaliin muotiin. Tämä oli Anne-Marielle tärkeä asia asun valinnassa. Artisti on ilmoittanut olevansa biseksuaali ja taistellut voimakkaasti body shamingia vastaan.

– Uskomme, että voima on yksilön käsissä ja sydämessä riippumatta kuhmuista ja muhkuroista, filosofoi ULLACin perustaja Gavin Weigh.

Anne-Marie, s. 1991, on englantilainen laulaja ja lauluntekijä. Hänellä on monta maailmanlaajuista hittiä ja hän on tehnyt yhteistyötä myös Ed Sheeranin ja Sean Paulin kanssa.

Julkaistu: 24.5.2018
Kommentoi »