Avun rakkaushoroskooppi
Ajanviete
Avun rakkaushoroskooppi
Millaisia jännitteitä on luvassa kesän ja loppuvuoden rakkausrintamalla, kun Venus ja Mars kohtaavat taivaankannella? Tähdet sen kertovat.
27.6.2018
 |
Apu

Oinas 20.3.–19.4.

Oinas parisuhteessa: Eläinradan ensimmäinen merkki, oinas, on varsinainen luonnonlapsi rakkauselämässään. Suorasukaiset rakkaudentunnustukset ja nopea eteneminen suhteessa kuuluvat tälle sarvipäälle rakkauden alkuhuumassa, taipumus kyllästyä nopeasti voi valitettavasti lopettaa mielenkiintoisen suhteen lyhyeen. Oinaan alkuhuuma pitää pitkässä parisuhteessa herätellä aina uudestaan henkiin. Kiivaat yhteenotot ja riidat on sovittava iltahämärissä, tulisieluinen oinas kun ei aamulla muista, mistä riidassa oli kysymys.

Rakkautta ilmassa: Romanttinen Venus hellii merkkiäsi juuri lehden ilmestymisen aikaan, saat nauttia juhannuksen vietosta erityisen hyvässä seurassa. Oinas on tänä kesänä kosiomatkallaan kursailematon, yöttömän yön taika vie sinkkuoinaan jännittäville treffeille. Kesän parhaat romantiikan hetket osuvat juhannuksen molemmin puolin, huhtioinaan osalta intohimo leimuaa 13.7. saakka. Loppuvuoden matkat ovat monelle romantiikannälkäiselle merkin edustajalle ikimuistoisia, joulun alla toteutuvasta eksoottisesta matkasta kannattaa unelmoida jo nyt.

Haasteiden aika: Maalisoinaan seitsenvuotiskriisi on kesän kohdalla hankalimmillaan, parisuhteessa elävät joutuvat keräämään voimia jaksamiseen. Aikajakso 26.6.–13.7. voi koetella kärsivällisyyttä tavallista enemmän. Loppuvuonna suurimmat kädenväännöt käydään marraskuun kahdella ensimmäisellä viikolla.

Sielunkumppanit/Riitapukarit: Oinas tulee loistavasti toimeen myötäilevän vaa’an, puheliaan kaksosen tai suvaitsevaisen vesimiehen kanssa. Suurimmat haasteet syntyvät liikaa takertuvan ravun tai urakeskeisen kauriin kanssa.

Härkä 20.4.–20.5.

Härkä parisuhteessa: Eläinradan toinen merkki, härkä, on nopealiikkeisen oinaan täydellinen vastakohta. Härkä miettii ja nukkuu yön yli, ennen kuin pyytää mielitiet­tyään treffeille. Eteneminen parisuhteessa tapahtuu pitkän kaavan mukaan, kosintoja tai sormuksia on turha odotella ensitreffien jälkeen. Varmuuden saatuaan härkä on mitä uskollisin ja vakain kumppani, turvallisuus ja pysyvyys ovat parisuhteessa ensisijaisen tärkeitä. Härkää kannattaa herätellä pitkässä parisuhteessa, kaavoihin kangistuminen kun tappaa romantiikan vuosien saatossa.

Rakkautta ilmassa: Härkä on tänä kesänä tavallista impulsiivisempi toimissaan, etenkin huhtikuinen härkä ottaa enemmän riskejä lähestyessään mielenkiinnon kohdettaan. Jos juhannuksen tienoo ei vielä lupaa suurta romantiikan räiskettä, 10.7. jälkeen meno muuttuu. Kesän romanttisimmat hetket osuvat 10.7. ja 7.8. väliin jäävälle ajalle.

Haasteiden aika: Huhtihärkä on läpi kesän hieman stressaantunut arjen kiireistä, ärsyttävät tilanteet ja hankalat ihmissuhteet koettelevat jaksamista välillä äärimmäisen paljon. Etenkin heinäkuun ensimmäinen puolisko tuntuu ajoittain tahmealta. Loppusyksy tarjoaa myös pienempää ja isompaa draamaa ihmissuhteisiin. 5.10. jälkeen kesäromanssi tulee tarkistettua alta ja päältä, pienistä ärsytyksen aiheista muodostuu helposti isoja ongelmia. Tilanne helpottaa 16.11. jälkeen.

Sielunkumppani/Riitapukari: Skorpioni on sensuellille härälle se intohimoisin ja kiihkein kumppani, ja myös tunteellisen ravun ja herkän kalan kanssa synkkaa mukavasti. Leijonan pöyhkeys ja vesimiehen omantienkulkijan luonne häiritsevät turvallisuutta kaipaavaa härkää.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Kaksonen parisuhteessa: Eläinradan kolmas merkki, jatkuvasti puhetta pulppuava kaksonen, tarvitsee kumppanikseen hyvän ja kärsivällisen kuuntelijan. Valppaalla ja uteliaalla kaksosella on monta rautaa yhtä aikaa tulessa, siksi kilpakosijan täytyy erottua joukosta selvästi. Kaksosen monipuolisissa harrastuksissa ja arjen käänteissä mukana oleminen ei välttämättä aina ole rauhoittava kokemus, vauhdin hiljentäminen on ymmärtäväisen kumppanin tehtävä. Kaiken tohinan keskellä tunnepuoli voi jäädä parisuhteessa hieman ohueksi.

Rakkautta ilmassa: Kaksosen taivaankansi lupaa kesälle vauhdikkaita kesäharrastuksia, juhannusjuhlat tuovat enemmän mukavaa yhdessäoloa läheisten kanssa, heinäkuu taas sujuu enemmän ilmoja pidellessä. Romantiikan saralla loppukesän pimenevät yöt 7.8. jälkeen ovat rakkaudennälkäiselle kaksoselle antoisia, intohimoinen loppukesä kuumottaa kesäkuista kaksosta aina 9.9. saakka. Loppuvuonna marraskuun jälkimmäiselle puoliskolle on luvassa antoisa lämpöaalto, joka herättelee romantiikan henkiin.

Haasteiden aika: Suurimmat haasteet kesän aikana osuvat 4.–8.6. syntyneille, joilla erilaiset tyytymättömyyden tunteet nousevat pintaan. Sotkuisista ja epärehellisistä tilanteista ja ihmisistä kannattaa kesän aikana pysyä kaukana. Kyllästyminen olemassa olevaan suhteeseen ja vilkuilu aidan toiselle puolelle ei välttämättä ole hyvä ratkaisu tilanteeseen.

Sielunkumppani/Riitapukari: Maailmanmatkaaja jousimies ymmärtää kaksosen levotonta luonnetta parhaiten. Myös oinaan itsenäisyys ja leijonan tulisieluisuus kiehtovat kaksosta voimakkaasti. Turhasta nipottava neitsyt tai maailmaa syleilevä kalat ei sopeudu kaksosen elämään helposti.

Rapu 21.6.–22.7.

Rapu parisuhteessa: Jos kaipaat rakkauselämääsi ylimääräistä herkkyyttä, valitset kumppaniksesi eläinradan neljännessä merkissä syntyneen, tunteellisen ravun. Rapu ilmaisee vahvasti tunteitaan ja haluaa selvitellä riidat juurta jaksaen. Rapu jättää sinulle kauniita viestejä tai kortteja, huomioi syntymäpäiväsi eikä unohda nimipäivää tai ystävänpäivää. Saat rakkauden kylkiäisenä turvallisen olkapään, luotettavan ystävän ja hellän rakastajan. Pahana päivänä on hyvä tottua ravun mökötykseen tai kiukunpurkauksiin.

Rakkautta ilmassa: Jos alkukesä oli merkille romantiikantäyteinen, juhannuksena meno hieman rauhoittuu. Parisuhteen kulmakivi kesäjuhlien tiimellyksessä on hyvä kommunikointi, syvälliset keskustelut puhdistavat ilmaa. 10.7. jälkeen rapu matkustaa ja liikkuu tavallista enemmän, romanttinen risteily tai leppoisa patikkaretki voi toimia parisuhteen intohimon sytyttäjänä. Elokuun jälkimmäisellä puoliskolla syntyy enemmän riidanpoikasia. Syksyn matkailujakso hellii heinäkuisen ravun kumppanuutta aina 8.11.asti, sinkkurapu voi löytää ihastuksen matkan takaa.

Haasteiden aika: Merkkiin osuva seitsenvuotiskriisi on monelle kesäkuiselle ravulle ajankohtainen, parisuhteen tilaa tai sinkkuelämän yksinäisyyttä tulee kesän aikana silmäiltyä suurennuslasilla. Marraskuu ja kylmä viima tekee merkin viimeisellä viikolla syntyneiden ihmissuhteille hallaa, hyvä ystävyys tai pitkä kumppanuus joutuu katkolle.

Sielunkumppani/Riitapukari: Rapu löytää kaipaamaansa turvallisuutta ja pysyvyyttä kauriista, ja myös käytännöllinen neitsyt tai maanläheinen härkä pärjäävät ravun tunnemyrskyjen pyörteissä. Vaaka ymmärtää huonosti ravun rönsyileviä tunteita, omaa polkuaan kulkevan oinaan kärsivällisyys loppuu jo alkutaipaleella.

Leijona 23.7.–22.8.

Leijona parisuhteessa: Eläinradan viidennen merkin, leijonan, soidinmenot ovat näyttäviä, kun elämän suuri rakkaus ilmaantuu paikalle. Leijona ei säästele sanojaan tai rahojaan tavatessaan sen oikean, timantti on varmasti iso ja kosiomenot näyttävät. Elämä leijonan rinnalla voi tuntua pakahduttavan onnelliselta, lahjapaketteja kun satelee harva se päivä. Hankalien aikojen koittaessa leijona muuttuu äreäksi, ja tulinen temperamentti kirvoittaa ilmoille melkoisen painavia sanoja. Onneksi jellona leppyy nopeasti, vanhoja riitoja ei tarvitse kuopia ikuisesti.

Rakkautta ilmassa: Leijona elää juuri nyt kesän parasta romantiikan aikaa, hempeä Venus suosii merkkiä 13.7. saakka. Juhannusjuhlat taittuvat erityisen hyvässä seurassa. Onnekasta sinkkuleijonaa onnistaa juuri alkukesän kohdalla. Lempeät, rakentavat ja innostavat keskustelut ovat rakkauselämän parasta antia heinäkuun puolella. Loppuvuoden hienoin jakso alkaa 8.11., eksoottinen matka on koko loppuvuoden kohokohta.

Haasteiden aika: Heinäkuisen ja kuun vaihteessa syntyneen leijonan kesässä on paljon latausta, maton alle lakaistut epämiellyttävät tunteet puskevat välillä voimakkaasti ulospäin. Kesän suunnitelmat menevät syystä tai toisesta uusiksi. Rakkaus ei ole tänä kesänä itsestään selvää, mutta välienselvittelyt puhdistavat ilmaa.

Sielunkumppani/Riitapukari: Leijona viihtyy älykkään ja sanavalmiin vesimiehen kanssa, myös tyylikäs vaaka ja sanavalmis kaksonen ovat hyviä valintoja. Piikikäs skorpioni tai hidas härkä järisyttävät leijonan itsetuntoa tehokkaimmin.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Neitsyt parisuhteessa: Neitsyt ei tee rakkaudestaan suurta numeroa, ikuinen realisti ja tunteiden analysoija tukeutuu enemmän järkiajatteluun kuin tunnehörhöilyyn. Neitsyen kumppani saa tottua käytännönläheiseen ja viileään ajattelutapaan, rakkauden perustana voi toimia yhteinen yritys tai talolaina. Pitkässä parisuhteessa neitsyt on luotettava ja vakaa kumppani, rakkaudentunnustukset ovat harvinaisi. Neitsyen jatkuva itsetarkkailu ja kriittisyys saattaa sammuttaa intohimon.

Rakkautta ilmassa: Neitsyt ottaa juhannuksen kohdalla happea ja nauttii joutenolosta ilman suurempia tekemisen paineita, romanttiset tunteet eivät herää vielä kesäkuun helteillä. Pienen tauon ja muutaman lomapäivän jälkeen hormonit hyrräävät kuitenkin kiivaana, 10.7. jälkeen kesän kulussa on aivan uudenlainen vaihde päällä. Kesän upea romantiikan jakso kestää 7.8. saakka. Elokuisen neitsyen onnellisista elämänkäänteistä voisi kirjoittaa kokonaisen kirjan.

Haasteiden aika: Neitsyen terveys asettaa rajoituksia myös rakkaudelle, etenkin 6.–11.9. syntyneet tuntevat matalan energiatason aiheuttamaa väsymystä. Työkiireet ovat neitsyen loppuvuoden vitsaus, marraskuun puolenvälin jälkeen ne aiheuttavat kädenvääntöä parisuhteessa.

Sielunkumppani/Riitapukari: Kalat saa viileän ja asiallisen neitsyen kukoistamaan, myös intohimoinen skorpioni tai perhekeskeinen rapu sopivat merkille. Levoton kaksonen tai reppureissaaja jousimies tuo kumppanuuteen eniten haasteita.

Vaaka 23.9.–22.10.

Vaaka parisuhteessa: Eläinradan seitsemäs merkki, vaaka, tunnetaan parisuhdekeskeisyydestään ja sosiaalisista taidoistaan. Vaaka etsii sitä kuuluisaa tasapainoa kumppanuudestaan, ja ellei parisuhde sitä tarjoa, vaaka on valmis tekemään hyppäyksen tuntemattomaan. Vaa’an vahvuus on ilmaisussa, kumppanin täytyy olla sekä hyvä kuuntelija että keskustelija, jotta parisuhde toimii ja kantaa. Vaa’an ongelma rakkauselämässä on päättämättömyys. Vaa’alla on voimakas tarve miellyttää kumppaniaan, oma mielipide jää siksi usein ilmaisematta.

Rakkautta ilmassa: Taivaankannen eroottinen lataus on voimakkaimmillaan juuri juhannuksen alla, lämpöaalto saa vaa’an hormonit hyrräämään kiivaana. Tiedossa on upea keskikesän juhla hyvässä seurassa, etenkin sinkkuvaa’an kannattaa pitää silmät auki. Vaa’an kesän ehdottomasti upein ja romanttisin jakso käynnistyy 7.8. Loppukesä tuo tullessaan onnistuneen lomajakson, josta ei romantiikkaa puutu. Syys-lokakuun taitteessa sinkkuvaa’an ihastuksen kohde ilmaantuu sosiaalisen median kautta.

Haasteiden aika: Elokuun jälkimmäisellä puoliskolla vaa’lla on liian monta rautaa tulessa, ärtymyksen puuskat heijastuvat myös rakkauselämään. Marraskuun ensimmäisellä puoliskolla puidaan parisuhteen yhteisiä raha-asioita, tyytymättömyys ja riidanaihe poistuu onneksi marraskuun jälkimmäisellä puoliskolla.

Sielunkumppani/Riitapukari: Vaaka viihtyy suorasukaisen oinaan parina, myös avarakatseinen jousimies, älykäs ja sanavalmis vesimies sekä palvova leijona herättävät suuria tunteita. Kuivakka kauris tai ylitunteellinen rapu vie parisuhteen väärille raiteille.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Skorpioni parisuhteessa: Eläinradan erotiikkapommi, skorpioni, on monen mielestä jännittävä ja salaperäinen kumppaniehdokas. Salamyhkäisyys, mielenkiintoinen intuitiivisuus sekä ylitsepursuava seksuaalisuus ovat skorpionin tavaramerkkejä parisuhdemarkkinoilla. Skorpioni on parhaimmillaan omistautuva, uskollinen ja kumppaniaan aktiivisesti huomioiva rakastaja, pahimmillaan salamyhkäisyys voi olla uskottomuutta, peittelyä ja piilottelua kumppanin selän takana.

Rakkautta ilmassa: Ilmassa on todellinen jännitysnäytelmä, kun Venus ja Mars kohtaavat taivaankannella juuri juhannuksen alla. Skorpioni ei selviä kohtaamisesta aivan kivutta, rakkausrintamalla on kuljettava varovaisesti kultaista keskitietä. Osalle se jännite tarkoittaa ikimuistoisen intohimoista juhannusjuhlaa, toiselle tiukkaa välienselvittelyä. Koska kesän kulussa on muutoin jopa pientä anemian poikasta, Venuksen saapumisesta merkkiin 9.9. kannattaa ottaa kaikki ilo irti. Harvinaisen upea ja romanttinen syksy jatkuu erilaisine käänteineen aina vuoden vaihteeseen saakka. Eksoottinen ja romanttinen syysmatka kruunaa vuoden kulun.

Haasteiden aika: Lokakuisen ja kuunvaihteessa syntyneen skorpionin osalta kesän kulussa on ikävästi ylimääräisiä jännitteitä, jotka kaipaavat purkamista. Krooninen ärtymystila jatkuu koko merkin osalta syksyn saapuessa, työkiireet, reistaileva terveys tai tiukka taloudellinen tilanne heijastuvat myös rakkauselämään. Tilanne helpottaa viimeistään 16.11. jälkeen.

Sielunkumppani/Riitapukari: Sensuelli härkä on usein skorpionin unelmakumppani, kauris on talouden ylläpitäjä ja luotettava salaisuuksien kuuntelija, vesimiehen riippumattomuus ja leijonan itsekeskeisyys aiheuttavat vaikeuksia kumppanuudessa.

Jousimies 22.11.–21.12.

Jousimies parisuhteessa: Maailmanmatkaaja jousimies on kaksosen tavoin levoton ikiliikkuja, joka haluaa nähdä maailmaa monelta kantilta. Jousimies rakastaa matkustamista, opiskelua ja älykästä sanailua, kumppani joutuu miettimään kantaansa niin politiikkaan, uskontoon kuin elämänarvoihin. Jousimies on usein liikunnallinen ulkoilmaihminen. Patikointi, melominen ja telttaretkeily on hyvä sälyttää elämäntaitoihin, parisuhde ei välttämättä ole parhaimmillaan hiljaisen kotihissukan seurassa.

Rakkautta ilmassa: Kesän sosiaalisin jakso on juuri meneillään, romantiikan sarallakaan ei ole täysin hiljaista. Juuri ennen juhannusta syttyvä kesäromanssi voi kaikessa kiihkeydessään olla melkoinen kokemus. Taivaankannen eroottinen jännite laukeaa juhannuksen jälkeen, ja lämpimien ihmisuhteiden kulta-aika jatkuu jousimiehellä 10.7. saakka. Tunnekäyrä nousee vielä mukavasti 22.–24.7., kesäjuhla tai matka nousee heinäkuun loppupuolen kohokohdaksi. Rakastuneen jousimiehen ei tarvitse etsiä parhaita päiviä kosinnalleen, niitä on nimittäin luvassa tasaisesti koko kesälle. Syksyn aika on värikäs ja täynnä tapahtumia erityisesti merkin viimeisellä viikolla syntyneille.

Haasteiden aika: Kesän haasteet kuuluvat 6.–11.12. syntyneille. Sekava elämäntilanne, sotkuinen parisuhde tai reistaileva terveys vaikuttaa mielialaan voimakkaasti. Työkiireet ovat jousimiehen loppuvuoden isoin haaste, 16.11. jälkeen parisuhdetta koetellaan ja kärsivällisyyttä testataan.

Sielunkumppani/Riitapukari: Vilkas ja utelias kaksonen vetää jousimiestä magneetin lailla luokseen. Vesimiehen korkealentoiset ajatukset ja vaa’an miellyttävä olemus houkuttelevat parisuhteeseen, neitsyen pikkutarkkuus ja kalan kiltteys voivat olla esteitä parisuhteen muodostamiselle.

Kauris 22.12.–20.1.

Kauris parisuhteessa: Eläinradan kymmenes merkki, kuivaa huumoria viljelevä kauris, on perusluonteeltaan vakavamielinen ajattelija. Käytännön asioista alati huolehtiva uraohjus pitää työssä kehittymistä ja talouden tasapainoa monesti tärkeämpänä kuin rakkauselämän käänteiden vatvomista. Kauris hurmaa kumppaninsa asiallisella luonteellaan ja ahkeralla olemuksellaan, vastuullisuus ja käytännöllisyys leimaavat kauriin rakkauselämää.

Rakkautta ilmassa: Kauris tarvitsee kiivasvauhtisen kevään jälkeen liikkumatilaa parisuhteessaan, alkukesän romanttiset hetket ovat kortilla. Juhannuksen jälkeen ilmaantuva lepotauko kannattaa hyödyntää huolellisesti, sillä akut latautuvat sopivasti heinäkuun toiselta viikolta starttaavaan ihmissuhdejaksoon. Suomen suven kauneutta, romantiikkaa ja kesälomaa parhaimmillaan on luvassa 25.–27.7. Loppukesän parasta antia on tiedossa 21.–23.8, jolloin eroottinen vire on mukavan korkealla.

Haasteiden aika: Kauris laittaa itsensä tiukille loppukesän tiimellyksessä, työn ja parisuhteen yhdistäminen ei ole elokuun jälkimmäisellä puoliskolla helppo tehtävä. Alkutalvi koettelee rakkauselämää kiireiden ja velvollisuuksien vuoksi, etenkin marraskuun ensimmäinen puolisko nostaa pintaan vanhoja erimielisyyksiä.

Sielunkumppani/Riitapukari: Rapu tuo kauriin elämään tunnetta, myös kalan ja skorpionin herkkyys täydentävät kumppanuutta. Äkkipikainen oinas ja päättämätön vaaka eivät sovi kauriille yhtä hyvin.

Vesimies 21.1.–18.2.

Vesimies parisuhteessa: Eläinradan yhdestoista merkki, vesimies, rakastaa useimmiten enemmän kavereitaan tai työyhteisöään kuin parisuhteen yhteistä aikaa. Jos se sopii kumppanille, onnellisuuden avaimet ovat löytyneet. Vesimies on viileä älykkö, joka hoitaa yhteisönsä asioita pelkästä mielenkiinnosta. Rakkaus löytyykin usein työpaikalta tai harrastuspiiristä, sillä samanmielinen, avarakatseinen ja suvaitsevainen kumppani sopii vesimiehen elämäntyyliin.

Rakkautta ilmassa: Eroottinen Mars kiersi merkkiin jo toukokuun lopulla ja jatkaa kulkuaan aina 16.11. saakka. Vesimiehellä on edessään melkoinen intiaanikesä, intohimon tuulet eivät anna mahdollisuuutta levätä laakereilla. Venuksen ja Marsin kohtaaminen juhannuksen alla voi olla tajunnan räjäyttävä kokemus, kesäromanssiin tarvittavat ainekset ovat kasassa. Sosiaalinen alkusyksy antaa mahdollisuuden tavata uusia ihmisiä, 9.9.–5.10. sekä 16.11.–2.12. ovat sosiaalisen elämän kannalta antoisia aikajaksoja.

Haasteiden aika: Jos tammikuinen vesimies on alkukesän aikana sotajalalla kumppaninsa kanssa, 26.6.–13.8. sotatila muuttuu ärtymyksen puuskiksi. Kuunpimennys tapahtuu merkissä 27.7, holtiton tunnekäytös on silloin mahdollista. Kiireinen ja nopeatempoinen vuosi ei anna parisuhteelle tarvittavaa tilaa. Marras-joulukuun taitteessa on syytä varoa epäselvää kommunikointia.

Sielunkumppani/Riitapukari: Leijonan itsevarma olemus kiehtoo vesimiestä alkuvaiheessa. Kaksonen ja vaaka innostavat vesimiestä ajattelijan ja ilmaisijan roolissa, jahkaileva härkä tai salamyhkäinen skorpioni eivät sovi vesimiehelle yhtä hyvin.

Kalat 19.2.–19.3.

Kalat parisuhteessa: Eläinradan kahdestoista merkki kalat on rakkauselämässään valikoiva. Sen vaistot ovat superkehittyneet, ja erilaiset aistimukset ympäristöstä ja ihmisten tunnetiloista ovat ilmiömäisiä. Rakastunut kala haluaa sukeltaa kumppanin tunnemaailmaan, vahva henkinen side rakastettuun on onnellisen parisuhteen edellytys. Kalasta tulee usein kumppaninsa psykologi, hyväntekijä ja auttaja. Rakkauden ilmaiseminen tapahtuu sekä henkisellä että fyysisellä tasolla.

Rakkautta ilmassa: Nopeatempoisen kevään ja sosiaalisen alkukesän jälkeen kala jää nautiskelemaan yöttömän yön ihanuudesta. Kiireettömyyden tunne tarttuu myös läheisiin, romantiikan herättely ei vaadi suurempia poppakonsteja. 5.–9.3. syntyneet liitelevät omissa sfääreissään, rakastunut kala ei osaa laskea jalkojaan maankamaralle. Kesän matkustusjakso alkaa 10.7. Etenkin maaliskuinen kala pääsee unelmalomalle unelmaseurassa. Ikimuistoinen syksy on parhaimmillaan syyskuussa, romantiikan aalto kantaa upeasti aina vuodenvaihteeseen saakka.

Haasteiden aika: Kalan kesä näyttää seesteiseltä ja onnistuneelta, haasteet näkyvät enemmänkin loppuvuonna. Muhevimmat riidat syntyvät 8.11. jälkeen, postilaatikosta tipahtelevat ylimääräiset laskut aiheuttavat hämmennystä.

Sielunkumppani/Riitapukari: Kala viihtyy vastamerkkinsä neitsyen kanssa, sillä erilaisuuden tuoma mielenkiinto on parisuhteen tiukka liima. Turvallisuushakuinen härkä ja maanläheinen kauris pitävät kalan maan pinnalla. Levoton jousimies ja liikaa pulputtava kaksonen eivät saa otetta kalan tunne-elämästä.

Kommentoi »