Arvio: Helsingin uusi designhotelli Lilla Roberts
Matkailu
Arvio: Helsingin uusi designhotelli Lilla Roberts
Kävimme testaamassa Helsingin uuden designhotellin Lilla Robertsin. Vaikutuksen tekivät hyvä sänky ja aulan cocktailbaari.
Julkaistu 4.2.2016
Mondo

Mistä tietää, onko jokin kaupunki nousussa? Sinne aukeaa lyhyen ajan sisällä monta trendikästä hotellia. Helsingillä menee siis hyvin. Keväällä designhotelliketju Indigo ilmestyi Bulevardille, elokuussa Pikku Roobertinkadun poliisiasema muuttui hotelli Lilla Robertsiksi.

Mondo vietti yön Kämp Groupin omistamassa Lilla Robertsissa. Paikassa on hyvinkin ainesta tähdeksi. Se on astetta rennompi ja edullisempi kuin kaupungin ykköshotellit Haven ja Fabian. Silti kaikki on, kuten designhotellissa kuuluu: kaunis sisustus (sekoitus modernia ja art décoa), trendikäs ravintola. Hyvän hotellin tunnistaa sängystä, ja Lilla Robertsin sänky oli erittäin mukava. Hotellissa myös tuoksui hyvälle.

Aamiainen oli laadukas ja kuului huoneen hintaan. Mondo testasi myös viikonlopun brunssin (29 e), joka oli runsas mutta hintava. Kuten uusissa ravintoloissa usein, tarjoilu oli vielä vähän sekavaa. Hotellin puolella palvelu sen sijaan oli erinomaista.

Iloisin yllätys oli aulabaari Lilla E. Helsingissä on ollut liian vähän hotellibaareja, joissa myös kaupunkilaiset viihtyvät. Drinkit olivat erinomaisia (15 e).

Hotelliyö oli hauska kokemus helsinkiläisellekin. Kun ei ole kiire nähtävyyksille, voi rauhassa nauttia hotellin ylellisyyksistä. Viikonloppuisin hinnat ovat yleensä edullisemmat kuin viikolla.

2 hh alkaen 189 e. lillaroberts.com 

Kommentoi »