Arttu Wiskari: Synnytys oli hieno kokemus
Puheenaiheet
Arttu Wiskari: Synnytys oli hieno kokemus
Arttu Wiskarin ensimmäiset viikot isänä ovat olleet kiireisiä.
Julkaistu 2.12.2013
Apu

Arttu Wiskari oli mukana esikoispoikansa synnytyksessä. Pauliina-vaimo synnytti vajaa kaksi viikkoa sitten.

- Jännitin pirusti. Yritin olla jännittämättä, kun ei mies siinä varsinaisesti ole kovilla. Mutta hieno kokemus, vaikka en viitsi sanoa sanasta sanaan, mitä vaimo sanoi.

Wiskarin ensimmäiset viikot ovat olleet poikkeuksellisen kiireisiä, sillä laulaja on keikkojen lisäksi harjoitellut Dancing on ice -ohjelmaa varten parinsa Eveliina Pölläsen kanssa. Arttu sijoittui lauantain finaalissa toiseksi.

- Olen helpottunut, että kilpailu on ohi. Matkan varrella tuli vielä aika paljon loukkaantumisia, joista emme tiedottaneet.

Laulaja lähti usein ajamaan vielä suoran lähetyksen jälkeen keikalle. Parhaillaan ajomatka on kestänyt viisikin tuntia suuntaansa. Usein Arttu on halunnut palata kotiin perheen luokse.

- Kotona on välillä ollut aika piukat paikat, kun vaimolla on vielä paikat kipeänä. Olen yrittänyt olla laiminlyömättä häntä kaiken kiireen keskellä, Arttu kertoi lauantaisen finaalin jälkeen. 

Ohjelmaan osallistuminen on näkynyt myös keikkapaikoilla. Yleisöä on riittänyt.

- Kuulijat ovat tulleet antamaan palautetta kilpailusta. Ei olla juteltu pelkästään mökkiteistä.

Dancing on ice nähdään vielä ensi lauantaina Plan-jäägaalan muodossa. Wiskari esittää parinsa kanssa MC Hammer -ohjelman.

Kommentoi »