Arja Koriseva uuden edessä rintasyövän jälkeen: "En joutanutkaan vielä romukoppaan"
Puheenaiheet
Arja Koriseva uuden edessä rintasyövän jälkeen: "En joutanutkaan vielä romukoppaan"
Arja Koriseva ei tehnyt töitä syöpähoitojen aikana. - Sairaus muutti minua terveellä tavalla itsekkäämmäksi.
2Kommenttia
Julkaistu 5.10.2016
Apu

Arja Koriseva on toipunut hyvin kesällä päättyneistä rintasyöpähoidoista. Rakastettu laulaja palasi keikoille juhannuksena, jonka jälkeen on keikkaillut entiseen tahtiin.

- Sairaus muutti minua terveellä tavalla itsekkäämmäksi. Olen aina ollut aika epäitsekäs ihminen. Nyt en ihan helposti ota sellaisia työtehtäviä vastaan, josta en hirveästi pidä. En halua siirtää enää asioita kauas, vaan pyrin toteuttamaan niitä heti.

Koriseva kiittelee puolisoaan ja kolmea lastaan perheen tuesta sairauden aikana.

- Se on ollut kaikki kaikessa. En toivoisi kenenkään joutuvan sairastamaan yksin, ellei ihminen itse niin halua,  Koriseva sanoi Syöpässätiön järjestämässä Roosa nauha -illassa eilen.

Koriseva oli yksi konsertin lukuisista esiintyjistä.

- Olen hyvillä mielin täällä ja kiitollinen, että olen saanut konkreettista apua. Sydämessä on valtava kiitollisuus. Olen saanut olla perusterve pitkään. Alitajunnassa syöpä on koko ajan läsnä, mutta muuten yritän olla ajattelematta sitä.

Laulaja ei tehnyt töitä hoitojen aikana, vaan keskitti kaiken energiansa paranemiseen. Hän arvelee, että sairaus putsasi pöydän ja nyt myös työelämässä on paljon tilaa uudelle.

Ensi vuonna on tiedossa uutisia työrintamalta.

- Tyhjensin hoitojen aikaan itseni kaikista työjutuista. Minusta tuli vähän niin kuin tyhjä taulu, jota täytän nyt isoilla asioilla. Vaikka hoitojen jälkeen näyttäisin rupikonnalta, kukaan ei arvostele minua. Oli hienoa huomata, että minusta ollaan silti kiinnostuneita, en jotanutkaan romukoppaan.

Arja Koriseva on tottunut uuteen lyhyeen hiustyyliinsä.

- Minulla on aina ennen ollut pitkät hiukset. En olisi varmaan koskaan uskaltanut leikata vapaaehtoisesti näin lyhyttä tukkaa. Nämä ovat äärimmäisen helpot, kun liikun paljon.

2 kommenttia