Arja Koriseva: Mustasukkaisuus ja esiintyvä taiteilija on huono yhtälö
Puheenaiheet
Arja Koriseva: Mustasukkaisuus ja esiintyvä taiteilija on huono yhtälö
Kotiin Toivakkaan palatessaan Arja Koriseva on sataprosenttisesti äiti ja vaimo. Puoliso on ollut rinnalla jo 22 vuotta.
Julkaistu 21.6.2018
Apu

Uransa alkuvuosina Arja Korisevaa tituleerattiin valtakunnan puhutuimmaksi sinkuksi. Kuka tahansa mies ei olisi kestänyt Arjan matkassa.

– Miehen pitää olla hyväryhtinen eikä hän saa olla mustasukkainen. Nämä ohjeet sain kummisedältäni, kun rupesin miestä metsästämään.

On sanomattakin selvää, että Pekka Karmala täyttää molemmat vaatimukset.

– Olemme olleet 22 vuotta naimisissa ja hienosti hän on seisonut rinnallani. Meille on ollut alusta asti selvää, ettemme mene toistemme työpaikoille vaan luotamme toisiimme ja siihen, että hoidamme hommat tyylikkäästi. Kaikille alalle pyrkiville annankin saman vinkin kuin kummisetäni. Mustasukkaisuus ja esiintyvä taiteilija on huono yhtälö.

Parisuhteensa Arja arvelee toimivan hyvin siksi, ettei kyse ollut enää mistään teinirakkaudesta. Kumpikin puolisoista oli heidän tavatessaan aikuisia ihmisiä ja löytänyt oman yhteiskunnallisen paikkansa.

– Vasta normaali elämä punnitsee parisuhteen. Jos arki pyörii, juhlia voi kenen kanssa tahansa. Arjesta pitää pystyä nauttimaan, Arja huomauttaa.

Keikkaelämää Arja ei dramatisoi, sillä hän ei ole lastensa synnyttyä ollut kovinkaan usein pitkiä jaksoja poissa perheen luota, vaan palaa yleensä yöksi kotiin.

Kun Patrik, 23, Karla, 17, ja Verna, 12, olivat pieniä, isä-Pekka hoiti iltapuuhat Arjan ollessa keikalla. Kun lapset aamulla heräsivät, äiti oli jo kotona.

– Lapin-kiertueilla olen vähän pidempään poissa pitkän matkan takia. Koemme ikävää ja se on hyvä tunne. Se kertoo rakkaudesta.

Lue Arja Korisevan koko haastattelu Avun isosta kesätuplasta 25-26/2018 - nyt kaupoissa!

Kommentoi »